SKANDALOZAN SNIMAK ZLOSTAVLJANJA: Zbog ovoga nam djeca postaju kriminalci! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na Facebooku se pojavio skandalozan snimak na kome se vidi kako dečak od 7, 8 godina zlostavlja, tuče i pljuje psa. Štene sve vreme pokušava da pobegne, ali mu dečak nije dozvolio. Celokupan događaj je pratila i jedna osoba koja je bodrila dečaka da ubije psa.

Na društvenim mrežama se pojavio skandalozan snimak iz jednog sela, na kom se vidi dečak od 7, 8 godina kako zlostavlja, tuče i pljuje malenog psa. Štene je sve vreme pokušavalo da pobegne, ali mu dečak nije dozvolio. Celokupan događaj je pratila i jedna osoba koja je očigledno starija od pomenutog dečaka.

Međutim, umesto da bude glas razuma i da dečaku objasni kako takve stvari ne bi trebao da radi, ta osoba mu je davala podstrek da nastavi da maltretira nesrećnog psa.

Ovakvo ponašanje je zabrinjavajuće i mi se ovako nismo “igrali” kada smo bili deca. Ovaj snimak odmah se našao i na Facebooku, a među bronim osuđujućim komentarima našao se i onaj koji glasi: POSLE NEMOJTE DA SE ČUDITE ŠTO VAM DECA POSTAJU KRIMINALCI! RODITELJI, VI STE KRIVI, NISU DECA!

Nedužne životinje nam ništa nisu skrivile i zato moramo da naučimo našu decu da je ovakvo ophođenje prema životinjamaneprihvatljivo.

Pogledajte ovaj snimak, pa ostavite KOMENTAR šta učiniti da se ovakve stvari spreče:

(271)This post has been seen 5904 times.

SKANDALOZAN SNIMAK ZLOSTAVLJANJA: Zbog ovoga nam djeca postaju kriminalci! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

| Slider, Šokantno |
About The Author
-