SKOČILA JE U ĐUBRE kako bi pronašla nešto od čega joj je život zavisio! Evo šta je uspjela…

Vjerenici su bili spremi da sami obave tu “prljavu pretragu”, međutim, njima su pomogla petorica radnica Gradske čistoće, te je bračni par prstenje našao za samo 45 minuta.

Tifani Oterbek (35) živi na Stejtn Ajlandu u Americi i imala je tu nesreću da izgubi svoju burmu, ali i burmu svog muža. Prstenje se nalazilo ispod ubrusa koji je, nakon večere, zgužvala i bacila u kantu. Međutim, imala je tu sreću da joj već sljedećeg dana budu vraćeni iz đubreta!

Radila sam cijeli dan. Kada sam došla kući s posla, muž i ja smo riješili da naručimo hranu. Oprali smo ruke, a prstenje stavili na ubrus. Zatim smo ponovo oprali ruke, i uzeli taj ubrus, zaboravivši da je na njemu prstenje. Zgužvali smo mokar papir i bacili ga u kantu”, rekla je Tifani, prenosi “Telegraf“…

Sutradan je shvatila šta je uradila i bila je ubjeđena da je prstenje bacila u đubre. Odmah je nazvala majku, koja je bila u njenoj kući, da provjeri đubre, međutim, ono je već bilo odnešeno na gradsku deponiju.

Odmah nakon toga su se obratili za pomoć komunalnim radnicima koji su im dozvolili da kopaju po đubretu. Oni su bili spremi da sami obave tu “prljavu pretragu”, međutim, njima su pomogla petorica radnica Gradske čistoće, te je bračni par prstenje našao za samo 45 minuta.

Njihovu sreću nisu uspjeli da iskažu riječima!

Pogledajte video:

(722)This post has been seen 2099 times.

SKOČILA JE U ĐUBRE kako bi pronašla nešto od čega joj je život zavisio! Evo šta je uspjela…

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-