Slavni Gerard Depardieu brutalno izvrijeđao Emira Kusturicu !

Gerard Depardieu, najveći francuski glumac i jedan od najvećih glumaca današnjice, žestoko se obrušio na reditelja Emira Kusturicu uoči premijere njegovog filma “Na mliječnom putu” na fimskom festivalu u Veneciji.

-Kusturica je običan pervarant, šibicar, on je fikcija, lažov, rekao je Deperdieu za uglednu italijansku “La Republiku” i nastavio sa teškim riječima:

-On hoće da bude Ciganin, a on to nije, on je sin dobrostojećih roditelja. Isto tako, on hoće da bude Srbin, ali nije ni to. On je jedna farsa od lika, sve je kod njega lažno.

Depardieu je kazao i da je svoju kolegicu Monicu Bellucci upozorio na Kusturicu:

-Rekao sam joj da je apsurdno da radi s njim. Dobro je poznajem, ona je vrlo pametna žena, lijepa, senzualna, ne mogu uopšte shvatiti kako je prihvatila da snima film sa takvim jednim tipom, kazao je slavni francuski glumac.

Na kraju je Depardieu poentirao: “Kusturca nema sintezu, kod njega ništa ne postoji osim obmane i laži. Nećemo više uopšte pričati o njemu…”

Inače, slavni francuski glumac se prije nekoliko godina odrekao državljanstva Francuske, a nakon toga je postao državljanin Rusije. Nakon sastanka sa Vladimirom Putinom dobio počasni ruski pasoš.

Depardieu je nakon posjete Crne Gore i sastanka s Milom Đukanovićem dobio zvanje ambasadora crnogorske kulture, a bio je u posjeti Beogradu, kada se sastao sa srbijanskim premijerom Vučićem.

(399)This post has been seen 8004 times.

Slavni Gerard Depardieu brutalno izvrijeđao Emira Kusturicu !

| Magazin, Slider |
About The Author
-