SNIMLJEN NA DJELU: Pedofil vodi za ruku djevojčicu koju će najprije ubiti, pa silovati (VIDEO)

Ulične kamere za nadzor u glavnom gradu Tajlanda, Bangkoku, snimile su pedofila kako za ručicu vodi šestogodišnju djevojčicu Atitaju Pehdon, zvanu “Cartoon” (“Crtani film”), samo nekoliko trenutaka prije nego što će je odvesti na pust plac na kome ju je silovao i zadavio.

Utvrđeno da je počinitelj ovog monstruoznog zločina već osuđivani otmičar djece, čovjek bez dokumenata koji je odrastao kao siroče i policiji je pozanat pod imenom Nui.
Na osnovu snimka je utvrđeno da je u pitanju već osuđivani otmičar djece, čovjek bez dokumenata koji je odrastao kao siroče i policiji je pozanat pod imenom Nui.

Djevojčicu je slatkišima namamio iz kombija u kome ju je otac ostavio da spava dok je on otišao da pogleda finale muzičkog takmičenja.

Obećao joj je da će joj kupiti još slatkiša i poveo je kroz grad do napušetenog placa zaraslog u korov. Tamo je pokušao da je siluje, ali pošto se žestoko opirala, dijete je najpre zadavio, a zatim silovao. Nestanak djevojčice prijavila je majka, čim joj je otac priznao da ju je izgubio.

Nakon hapšenja, Nui je priuznao otmicu i ubistvo još desetoro djece i policija sada vodi istragu prateći trag njegovih priznanja. Pedofil je, naime, kao pomoćni radnik na turneji pratio muzičku grupu koja je u skorije vreme proputovala skoro cijelu zemlju, te zato policija provjerava sve nestanke djece duž rute kojom su prošli.

U Tajlandu se, inače, svake godine prijavi veliki broj slučajeva nestanka, ali policija uglavnom nema ljudstva i sredstava da ih detaljno istraži, čak ni kada su u pitanju mala djeca.

Uprkos tome, samo prošle godine je pronađeno i roditeljima vraćeno oko 1.000 djece, mahom otete od strane kriminalnih grupa koje su ih prisiljavale na krađu i prosjačenje.

Snimak otmice od koga se posmatraču ledi krv u žilama sada je naelektrisao tamošnju javnost i skrenuo pažnju na ovakvu situaciju. Policija je sinoć organizovala konferenciju za štampu na kojoj su izneseni detalji slučaja, dok je zločinac pokazao kajanje, ili bar pokušao da ga odglumi.

– Izvinjavam se roditeljima. Nisam htio da uradim to što sam uradio –  izjavio je pred kamerama.

 

(9)This post has been seen 569 times.

SNIMLJEN NA DJELU: Pedofil vodi za ruku djevojčicu koju će najprije ubiti, pa silovati (VIDEO)

| Slider, Vijesti |
About The Author
-