ŠOK, SVE IH RASKRINKAO!!! Otkrio tajne najvećih estradnih zvijezda

 

Acko Nezirović, jedan od najvećih tezgaroša po Europi, otkrio je šokantne tajne kolega s estrade. Nećete vjerovati kada čujete što je tko radio i što danas rade!

 

Ovaj pjevač je nedavno izbacio novu pjesmu, a sad je progovorio o suradnji s velikim estradnim zvijezdama.

– Kada sam osjetio lovu od glazbe, odustao sam od škole, tata me je upisao u srednju, ali nije me zanimalo iako sam bio odličan đak. Moj otac bio je veliki glazbenik i nije postojala zvijezda koja nije dolazila kod nas u kuću. Lepa Lukić, Tozovac … Ljudi su tada znali što je dobro, a danas se ništa ne zna. Danas više nema narodne glazbe, ovo je strašno. Ne mogu razumjeti ljude koji slušaju Rastu, to nema kvalitete. Kako njega čujem, ja promijenim kanal. Možda tu i ima nešto lijepo, ali ja to stvarno ne čujem – rekao je Acko.

Nezirović je otkrio s kojom zvijezdom je pjevao na vašarima:

– Pjevao sam i sa Cecom na vašaru, tada još nije bila u braku s Arkanom. Bila je glavna zvijezda na vašaru. Tada je Ceki pjevala “To, Miki, to”, bio je to ozbiljan hit. Ona je jaka žena i svaka joj čast na svemu što je preživjela – ispričao je za “Svijet” i dodao da je i Mira Škorić opasna žena:

Svetlana Ceca Ražnatović, koncertu u Budvi

Jednom prilikom je gađala Gocu Božinovski i Zorana Pejića Peju bocama. Zajedno su pjevali na nekoj svadbi u Parizu i Goca je oko deset ujutro budila Miru ustati, trebalo je da krenu, ali ova je osula paljbu po njima: “M'rš, bre, u pi * ku materinu, što me budiš, je * ala te svadba! “, drala se Mira, a kada su joj objasnili da mora ustati, onda ih je gađala bocama koje su joj bile pri ruci. Došla je u četiri na svadbu kao da je Šaban, a kad je uzela pet tisuća, onda je sve u redu.

Angažovala  sam advokate: Mira Škorić

Ipak, najproblematičnija pjevačica je Nada Topčagić:
Jednom sam s Nadom radio Novu godinu u Beču, ona voli piti, a muž Zlaja joj ne da. Mi idemo po sali i pjevamo, a gosti samo kite. Nada ni ne pita nego pije tuđe piće sa svakog stola, što dohvati ona iskapi. I samo viče: “Ajmo rukice gore, nogice gore …” Ma ona mrtva pijana, a njen muž Zlatko ljut na mene što sam joj dozvolio. Pa kao da ja mogu joj branim …. A glazbenici mi sve vrijeme govore: “Gledaj samo da ne ukrade bakšiš”, pošto je ona to stalno radila. Tada je samo Nada cirkala, a sada su pjevačice gore od pjevača. Bio sam nedavno kod Katarine Grujić na slavi, ona je sljustio bocu za pola sata – rekao ne on.

Nada Topčagić

Pjevač kaže da je najpoznatiji po krađi bakšiša Mirko Kodić, a za njim Đani.

Đani

(1026)This post has been seen 2587 times.

ŠOK, SVE IH RASKRINKAO!!! Otkrio tajne najvećih estradnih zvijezda

| Nekategorisano |
About The Author
-