ŠOKANTAN PREOKRET U PORODICI SENADE NURKIĆ MACE: Evo zbog čega je se majka odriče!?

Video snimak Senade Nurkić poznatije kao Maca diskrecija i Gastosa iz toaleta “Parova” podrmao je region.

Izgleda i Enesu, majku Senade Nurkić koja je se javno odrekla preko magazina Svet. Enesa je srpskom magazinu ispričala šokantnu ispovijest, u kojoj je navela da joj je teško što joj je Senada kćerka te da je se mora odreći.

– Narod upire prstom u nju, govore ”eno majke one kur*etine” no kap koja je prelila čašu bila je afera u toaletu između Senade i Gastoza u vili Parovi – navodi se.

Nakon toga, Senadinu majku nazvao je njen brat i zamolio da više ne gledaju taj show, jer kako kaže – ko zna šta još tamo mogu da vide.

– Od malih nogu je raspuštena, od malena su počeli muškarci da joj se sviđaju. Izmakla mi je kontrola nad njom jer sam radila da bi nas prehranila i nisam mogla da vodim računa, to je sada velika sramota. Lijepo se kod nas kaže kopi*e je kopi*e i tako će i ostati! Za nju u ovoj kući više nema mjesta, daleko joj lijepa kuća od moje, neka sada traži one koji su joj obećavali štošta. Ko zna kako će i završiti ali neće dobro kako je krenula – ispričala je majka Enesa za magazin Svet.

Još je dodala da je Macu nakon izlaska htjela upoznati i sa biološkim ocem, ali sada se izgleda predomislila.

U javnosti komentari su podijeljeni po pitanju ove teme, jer mnogi osuđuju Macu, ali i mnogi ovaj, kako ga zovu, ružan postupak majke koja je nedavno svoju kćerku hvalila javnim uključenjem u program. Zbog čega se sad sve ovo desilo, ko zna. Valjda znaju majka Mace Diskrecije i sama Senada Nurkić.

(40)This post has been seen 381 times.

ŠOKANTAN PREOKRET U PORODICI SENADE NURKIĆ MACE: Evo zbog čega je se majka odriče!?

| Magazin, Slider |
About The Author
-