ŠOKANTAN SNIMAK MALJOLETNIČKE PROSTITUCIJE: Matori gazda kafića uhvaćen u se*su sa djevojčicom!

Zvornička policija pokrenula je opširnu istragu o maloljetničkoj prostituciji u tom gradu nakon što se u javnosti pojavio eksplicitni videosnimak seksa 17-godišnje djevojke i starijeg muškarca, koji je šokirao cijelu Bosnu i Hercegovinu.

 

 

Podnio prijavu

Na snimku, koji je, zajedno s još nekoliko muškaraca, sačinio Slobodan Ikonić iz Zvornika, vidi se vlasnik kafe-bara “Taksi” Lazar Jović u eksplicitnoj pozi sa 17-godišnjom Zvorničankom, koja je banjalučkoj Alternativnoj televiziji javno priznala da je s njim imala seks. Djevojka je u izjavi navela da je duže vrijeme bila na meti Jovića, koji joj se danima nabacivao i nudio joj novac za seks. U prvi mah ona je odbila nemoralnu ponudu, ali budući da dolazi iz siromašne porodice i da joj je novac bio prijeko potreban, na kraju je pristala na seks.

– On je meni ponudio dosta para, ali da mu uzvratim seksualnim odnosom. Kako sam u teškoj finansijskoj situaciji, nisam razmislila i pristala sam na to – izjavila je 17-godišnjakinja.

 

maloljetnica-taksiMaloljetnica dala izjavu medijima

 

Njen odnos s Jovićem snimila je grupa momaka, tvrdeći da su time željeli da razotkriju postojanje maloljetničke prostitucije u Zvorniku, čemu su uglavnom izložene djevojke iz siromašnih porodica. I 17-godišnja žrtva o svemu je javno progovorila u želji da, kako je navela, spasi druge djevojke.

U Centru javne bezbjednosti Bijeljina potvrdili su da su upoznati s tim slučajem, ali je zanimljivo da se policiji prvo obratio prozvani Lazar Jović, koji je prijavio da ga nepoznata osoba ucjenjuje spornim snimkom.

– Jović je 8. aprila prijavio da ga nepoznata osoba ucjenjuje, poziva na telefon i šalje mu SMS-ove u kojima navodi da posjeduje snimak na kome on ima seksualni odnos sa maloljetnicom, tražeći da mu uplati 4.000 eura ili će snimak plasirati u javnost. Tužilaštvo je to okvalificiralo kao krivično djelo ucjene i naložilo je da se provede istraga. No, tokom kriminalističke obrade Jović je priznao da je imao seksualni odnos sa maloljetnicom pa je i protiv njega pokrenuta istraga zbog sumnje da je počinio krivično djelo obljuba nad nemoćnom osobom – navode u policiji.

 

Poznati policiji

Autor snimka Slobodan Ikonić rekao je za “Avaz” da je njegov motiv da izradi snimak bio da “spriječi seksualno iskorištavanje maloljetnica”.

– Nije tačno da je u pitanju iznuda novca, već smo to uradili samo kako bismo zaštitili maloljetnice – tvrdi Ikonić.

 

ikonic-taksiIkonić: Nismo iznuđivali novac

 

S druge strane, Lazar Jović negira optužbe za obljubu, tvrdeći da je sve to montirano i da predstavlja dio ucjene autora snimka.

– Kompletan slučaj imao je za cilj da se, zbog snimka, od mene uzme novac preko ucjene. Nikakav odnos između nas se nije desio. Ona se u toku vožnje skinula i prešla kod mene i skinula mi majicu, nakon čega su se pojavili neki mladići i počeli da snimaju. Svi u Zvorniku znaju ko su oni, da su poznati policiji i da se bave svim i svačim. To ucjenjivanje je trajalo sve dok nisam obavijestio policiju. Zbog cijele situacije, trpi i moja porodica, zbog čega sam se i obratio policiji – rekao je Jović.

 

(1049)This post has been seen 12892 times.

ŠOKANTAN SNIMAK MALJOLETNIČKE PROSTITUCIJE: Matori gazda kafića uhvaćen u se*su sa djevojčicom!

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Slider, Šokantno |
About The Author
-