Šokantan snimak maloljetne prostitucije: Gazda kafića u Zvorniku snimljen u se*su sa djevojčicom!

Zvornička policija pokrenula je opširnu istragu o maloljetničkoj prostituciji u tom gradu nakon što se u javnosti pojavio videosnimak se*sa 17-godišnje djevojke i starijeg muškarca, koji je šokirao cijelu Bosnu i Hercegovinu

Na snimku, koji je, zajedno s još nekoliko muškaraca, načinio Slobodan Ikonić iz Zvornika, vidi se vlasnik kafe-bara “Taksi” Lazar Jović u eksplicitnoj pozi sa 17-godišnjom Zvorničankom, koja je banjalučkoj Alternativnoj televiziji javno priznala da je s njim imala seks.

Djevojka je u izjavi navela da je duže vrijeme bila na meti Jovića, koji joj se danima nabacivao i nudio joj novac za seks. U prvi mah ona je odbila nemoralnu ponudu, ali budući da dolazi iz siromašne porodice i da joj je novac bio prijeko potreban, na kraju je pristala na seks.

– On je meni ponudio dosta para, ali da mu uzvratim seksualnim odnosom. Kako sam u teškoj finansijskoj situaciji, pristala sam na to – izjavila je 17-godišnjakinja.

Njen odnos s Jovićem snimila je grupa momaka, tvrdeći da su time željeli da razotkriju postojanje maloljetničke prostitucije u Zvorniku, čemu su uglavnom izložene djevojke iz siromašnih porodica. I 17-godišnja žrtva o svemu je javno progovorila u želji da, kako je navela, spasi druge djevojke.

U Centru javne bezbednosti Bijeljina potvrdili su da su upoznati s tim slučajem, ali je zanimljivo da se policiji prvo obratio prozvani Lazar Jović, koji je prijavio da ga nepoznata osoba ucjenjuje spornim snimkom.

– Jović je 8. aprila prijavio da ga nepoznata osoba ucjenjuje, poziva na telefon i šalje mu SMS-ove u kojima navodi da posjeduje snimak na kome on ima seksualni odnos sa maloljetnicom, tražeći da mu uplati 4.000 eura ili će snimak plasirati u javnost.

Tužilaštvo je to okvalifikovalo kao krivično djelo ucjene i naložilo je da se provede istraga. Ali tokom kriminalističke obrade Jović je priznao da je imao seksualni odnos sa maloljetnicom pa je i protiv njega pokrenuta istraga zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba maloljetne osobe – navode u policiji.

Autor snimka Slobodan Ikonić kaže da je njegov motiv bio da “spriječi seksualno iskorištavanje maljoletnica”.

– Nije tačno da je u pitanju iznuda novca, već smo to uradili samo kako bismo zaštitili maloljetnice – tvrdi Ikonić.

(283)This post has been seen 2048 times.

Šokantan snimak maloljetne prostitucije: Gazda kafića u Zvorniku snimljen u se*su sa djevojčicom!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-