ŠOKANTNE OPTUŽBE JELENE KARLEUŠE: Ceca je ubila…

Srpske pjevačice Jelena Karleuša i Ceca ne podnose se godinama, no u posljednje vrijeme između njih je buknuo pravi rat, piše Kurir. Jelena Karleuša više je puta javno prozvala Cecu i optužila je za zločine, kao i njezinog pokojnog supruga Arkana.

Nedavno je na Twitteru napisala kako je Anastasija Ražnatović, kći kriminalca i lopova, a Svetlana Ceca Ražnatović ju je zbog duševnih boli odlučila tužiti.

Jelena je  optužila Cecu za smrt svog bivšeg zaručnika Zorana Davidovića Ćande. Kaže kako mu je Ceca prijetila da će mu ‘prosuti crijeva’, a dva mjeseca poslije, kaže, likvidirali su ga ‘Cecini drugovi iz zemunskog klana’.

Ceca prijetila: Vući će ti crijeva po Beogradu?!

Jelena Karleuša je 2008. godine optužila Cecu Ražnatović za ubistvo njenog bivšeg dečka Zorana Davidovića Ćande.

Ona tvrdi da je prisustvovala telefonskom razgovoru, obavljenom poslije Arkanovog ubistva, u kome je Ceca navodno otvoreno zaprijetila Ćandi.

– Kad je Arkan ubijen, sjedila sam pored Zorana, koji je okrenuo Cecin broj da joj izjavi saučešće, a ona je vrisnula u slušalicu: “Vući će ti se crijeva po Beogradu!“ Ja sam to čula jer sam sjedila pored njega. Nepuna dva mjeseca poslije toga prosuli su mu mozak – kazala je Karleuša.

(34)This post has been seen 913 times.

ŠOKANTNE OPTUŽBE JELENE KARLEUŠE: Ceca je ubila…

| Magazin, Slider |
About The Author
-