ŠOKANTNO: Vaspitačica vezala dijete u obdaništu!

Veliki skandal potresao je obdanište „Sunce“ u Mirijevu u Srbiji nakon što je jedna od vaspitačica prekjučer vezala trogodišnjeg dječaka duksericom i primorala ga da tako sjedi na tuti sam u toaletu.

Takvo ponašanje vaspitačice šokiralo je roditelje, koji su od uprave vrtića zatražili da se ovakav bezobziran odnos prema djetetu kazni. Ko zna koliko bi nesretni dječak ostao nepomičan i uplakan da jedna od majki nije ranije došla po svoje dijete.

– U toaletu sam zatekla užasan prizor. Na tuti je sjedio ko zna koliko dugo uplakan i izbezumljen dječak čije su ruke bile vezane duksericom tako da nije mogao da ustane. Zvala sam odmah vaspitačice, koje su ga uspaničeno oslobodile pravdajući se da je dijete problematično. Jučer ujutro razgovarala sam s direktoricom i zaposlenima u vrtiću, ubjeđivalisu me da će dotična vaspitačica biti disciplinski sankcionisana, ali da treba da budem strpljiva – kaže sagovornica Kurira, i dalje šokirana onim što je vidjela u ovoj predškolskoj ustanovi.

Očekuje se da poslije istrage bude poznato šta je to toliko moglo da iznervira vaspitačicu i da se tako brutalno ponese prema mališanu, ma koliko da je dijete tog uzrasta problematično. Također, ostalo je nejasno i da li su roditelji dječaka bili obaviješteni na vrijeme.

U upravi vrtića potvrdili su da se incident dogodio i navode da su uzete izjave svih koji su na bilo koji način uključeni u ovaj nemili događaj ili su njegovi svjedoci. Snežana Petrović, direktorica Predškolske ustanove Zvezdara, kojoj pripada obdanište „Sunce“, je rekla da ne može da govori o detaljima dok se ne ispitaju sve okolnosti.

(3)This post has been seen 605 times.

ŠOKANTNO: Vaspitačica vezala dijete u obdaništu!

| Slider, Šokantno |
About The Author
-