Šokirao i svijet i Angelinu: Brad Pitt prvi put poslije razvoda u javnosti – i to u društvu jedne od najljepših žena na svijetu!

Otkad je objavljeno da se Anđelina Džoli i Bred Pit razvode, glumac se uspiješno skrivao od paparaca. Međutim, ovaj izlazak im nije promakao!

 

Bred Pit bio je odlučan u namjeri da sakrije svoju intimu od predstavnika medija, pa je bio veoma pažljiv prilikom svakog izlaska iz kuće. On je išao toliko daleko da neće učestvovati u promovisanju filma Allied, u kom igra s Marion Kotijar, za koju se pisalo da je kriva za njegov i Anđelinin razvod, piše “Story“.

S obzirom na to da bi morao svakog dana da daje intervjue, Pit je odlučio da ne bude dio promotivne kampanje za ovaj film i ostane kod kuće.

Međutim, holivudski paparaci su veoma posvećeni svom poslu, pa su juče uspijeli da fotografišu Pita – i to prvi put nakon što se rastao od glumice Anđeline Džoli. Ipak, niko nije očekivao da će ga “uhvatiti” u društvu jedne slavne ljepotice!

Bred je, naime, sa svojom prijateljicom Džulijom Roberts prisustvovao privatnoj projekciji filma Moonlight, za koji je bila zadužena njegova produkcijska kuća Plan B.

Predstavnici medija spazili su Breda i Džuliju nasmijane, tokom ćaskanja s prijateljima koji su bili u publici.

Svjetska štampa posebno naglašava činjenicu da Pit izgleda znatno mršavije nego ranije, što bi možda moglo biti povezano s njegovim navodnim zdravstvenim problemima.

(2739)



This post has been seen 15603 times.

Šokirao i svijet i Angelinu: Brad Pitt prvi put poslije razvoda u javnosti – i to u društvu jedne od najljepših žena na svijetu!

| Slider |
About The Author
-