SREBRENIČKI ROMEO I JULIJA Ćerka pobegla od oca vehabije i udala se za momka s Fejsbuka, vehabija krenuo u POTJERU

Samir Šehić, neformalni vođa vehabija iz sela Dubnica kod Kalesije, pokrenuo je poteru za svojom odbeglom maloletnom ćerkom koja se bez njegovog znanja i dozvole udala u Srebrenici.

Brojni očevici nesvakidašnje invazije vehabija na Srebrenicu za „EuroBlic“ svedoče da se pre tri dana ispred lokalne policijske stanice odvijala prava drama, kada su, prema njihovim rečima, Šehić i još petorica članova njegove zloglasne komune vodili žestoku raspravu s tamošnjim policajcima.

Sedamnaestogodišnja S. Š, ćerka vehabijskog „gurua“ iz Dubnice, svog takođe maloletnog mladoženju Z. H. upoznala je preko Fejsbuka, a nakon višemesečnog dopisivanja odlučila je da pobegne od kuće i preseli se kod „đuvegije“ u selo Ljeskovik kod Srebrenice.

2e10591277db588d3d137bb46d28c48c

Mladoženjin otac Bego Hodžić, inače, u celom kraju je poznat kao jedan od prvih bošnjačkih povratnika i dugogodišnji predsednik Mesne zajednice Radoševići – otkrivaju naši sagovornici.

Oni dodaju da su srebrenički policajci, nakon dužeg ubeđivanja s Šehićem i njegovom pratnjom, razjarenog vehabijskog vođu, na kraju, nekako uspeli da privole da se za pomoć u potrazi za odbeglom ćerkom obrati lokalnom Centru za socijalni rad.

– Šehiću i njegovoj ekipi je konačno otkriveno i mesto stanovanja mladenaca, a u Centru za socijalni rad nevestinom ocu obećano je da će pažljivo pratiti celi slučaj s obzirom da su srebrenički Romeo i Julija – kako ih već naziva celi grad – stariji maloletnici – kažu naši izvori.

e98f367357aaf0882e84115052ec12d4

Bego Hodžić za „EuroBlic“ potrđuje da mu je sin pre tri dana u kuću doveo mladu, kao i da mu je iste večeri na vrata banuo neobični „prijatelj“ s pratnjom.

– Svi su imali one vehabijske brade i skraćene pantalone. Rekli su da dolaze iz Dubnice i da se ne vraćaju bez devojke. Odbili su da uđu u kuću, iako sam ih pristojno pozvao, a onda je jedan od njih počeo da galami i da mi preti. Tek kada sam im rekao da ću pozvati policiju malo su se smirili. Kada su videli da devojka ni po koju cenu ne želi da ide s njima uz gunđanje su otišli svojim putem. Ne znam da li će se ponovo vraćati. Što se mene tiče, ne pada mi na pamet da snajku isterujem iz kuće. Ja ni svoju ženu ne mogu da oteram, a kamoli sinovljevu. Deca su se upoznala preko interneta, zavoleli su se i to je to – kaže Hodžić.

Nije trač

f2933e75d8ba606a105e7cc80caa70e7

z Centra za socijalni rad Srebrenica juče smo takođe dobili potvrdu o neobičnom slučaju koji je poslednjih dana postao top-tema u ovom gradu.

– Mi smo odradili svoj deo posla. O detaljima ne mogu više da pričam jer se radi o maloletnicima – rekla nam je direktorka centra Vesna Jovanović.

 

(16)This post has been seen 847 times.

SREBRENIČKI ROMEO I JULIJA Ćerka pobegla od oca vehabije i udala se za momka s Fejsbuka, vehabija krenuo u POTJERU

| Bosna i Hercegovina, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-