SRPSKA PJEVAČICA BANKROTIRALA I SVE SE OTKRILO: Nema novca ni da snimi pjesmu…

Ona je samo jedan od dokaza da ekonomska kriza ne zaobilazi i javne ličnosti. Pošto je prošao određeni period od kada je izdala posljednju pjesmu, svjesna je kako je vrijeme da publiku iznenadi nekom numerom, ali…

Naime, Milena Ćeranić je u namjeri da sklopi dogovor za novu pjesmu posjetila “Aspirince”, a njihov rad je namjeravala da plati procentom od nastupa, jer nema novac trenutno.

– Još od kada je otišla iz “Granda” Milena je sama finasirala sve svoje poslovne poduhvate. Ona je navikla da odvaja novac za nove pjesme i spotove, ali je trenutno zapala u malu finansijsku krizu. Pošto je prošao određeni period od kada je izdala posljednju pjesmu, svjesna je kako je vrijeme da publiku iznenadi nekom numerom. Ona je nedavno posjetila “Aspirince” da bi se dogovorili o saradnji za nove pjeme. Na sve načine je pokušala da se dogovori da joj naprave pjesmu koja će biti hit. Rekla im je da trenutno nema novca i zamolila ih da njihov rad plati procentom od nastupa, rekao je za Alo! izvor blizak pjevačici.

“Ona veruje da će zajedničkim snagama napraviti dobru pjesmu i da će se publici veoma svidjeti, zato je i insistirala da sa njima sarađuje. Ubjeđena je da će uz njihovu pomoć imati dobru pjesmu i da će tako povećati broj svojih nastupa, što će joj donjeti i više para”, dodao je isti izvor.

Filip Miletić, jedan od članova “Aspirinaca” nije demantovao izjave:

– Milena je sada u našoj produkciji, kao i “Ministarke”. Mi radimo sa njom pjesme i marketing. A što se tiče isplate, to ćemo videti, polako, rekao je on.

(74)This post has been seen 1047 times.

SRPSKA PJEVAČICA BANKROTIRALA I SVE SE OTKRILO: Nema novca ni da snimi pjesmu…

| Magazin, Slider |
About The Author
-