SRPSKI VLADIKA KAČAVENDA MI JE GURAO JEZIK U USTA I HVATAO ME ZA POLNI ORGAN! JEZIVE RIJEČI OCA SERAFIMA ŠOKIRALE SU SRBIJU (VIDEO)

– Jednog dana vladika je sejedio na fotelji, a ja na kauču. Onda je on skočio na mene i počeo da mi kida dugmiće i cijepa košulju. Počeo da me hvata za nogu, polni organ i grudi. Pokušao je da mi gurne jezik u usta – tvrdi otac Sefarim

 

Nevjerovatne stvari koje su se dešavale u crkvi, surovu realnost kroz koju je prošao uz vladiku Vasilija Kačavendu, ispričao je jedan od njegovih đakona u prvom dijelu emisije “Život priča” koja se emituje na TV “Prva”. Đakon Bojan Jovanović, odnosno otac Serafim, šokirao je Srbiju riječima koje je izgovorio autorki i voditeljki Tanji Vojtehovski, a u kojima je prenio svoja iskustva sa vladikom Kačavendom i saznanja o tome šta je vladika radio.

 

– Kačavenda je silovao dječaka Milića Blažanovića, koga je pozvao u manastir jer nije imao novac da se školuje, obećavši mu nastavak školovanja kasnije – rekao je Bojan Jovanović, otac Serafim.
Dječak se, po zvaničnoj verziji, raznio bombom 1999. godine u svojoj sobi u konaku manastira Papraća.

Jovanović je rekao da je, kada su dolazili u manastir Papraća, otac Bratislav Marković uperio automatsku pušku u njega i vladiku, rekavši: “Pobiću sve vas pedere!“.

Otac Serafim tvrdi da u porti manastira Papraća počivaju dijelovi tijela dječaka Milića Blažanovića koji se “raznio bombom zbog silovanja vladike Kačavende”.

(1228)



This post has been seen 9731 times.

SRPSKI VLADIKA KAČAVENDA MI JE GURAO JEZIK U USTA I HVATAO ME ZA POLNI ORGAN! JEZIVE RIJEČI OCA SERAFIMA ŠOKIRALE SU SRBIJU (VIDEO)

| Slider, Šokantno |
About The Author
-