STIŽE GA KAZNA: Ovo je vanbračni sin uradio Miroslavu Iliću jer neće da ga prizna!

Miroslav Ilić napokon će se sresti oči u oči s vanbračnim sinom Devinom Antonovićem, koga je dobio prije tri decenije, dok je bio u ljubavnoj vezi s Mirjanom Antonović iz Amerike. Njih dvojica suočiće se 5. septembra na sudu!

S obzirom na to da u Srbiji nije priznat DNK test koji je Mirjana krišom uradila u Njujorku, i koji je pokazao da je Miroslav Devinov otac, Antonović je prije nekoliko mjeseci u Beogradu podnio tužbu protiv pjevača. On je to uradio da bi dokazao da mu je Miroslav biološki otac. Prvo ročište zakazano je za početak septembra.

– Devin je već rezervisao avionske karte za Srbiju za sebe i majku. Zahtijevaće da se uradi DNK test, koji Miroslav uporno izbjegava. Slavuj iz Mrčajevaca trudio se da izbjegne susret s njim, ali to je ovog puta nemoguće. Antonovići su čvrsto riješili da pravdu istjeraju do kraja – kaže naš izvor.

Mirjana se požalila prijateljici da će do septembra još jednom pokušati telefonom da kontaktira s Miroslavom kako bi izbjegli suđenje.

– Ako bi Ilić pristao da razgovara s nekadašnjom ljubavnicom, Devin bi možda i povukao tužbu. Međutim, pjevač ne želi nikakav kontakt s njima, pogotovo otkad su počeli da se eksponiraju u medijima. Devinu će biti teško kad vidi oca, jer će to zapravo biti njihovo upoznavanje, s obzirom na to da je bio beba prilikom njihovog posljednjeg susreta – rekao je jedan Antonovićev prijatelj.

Mirjana je potvrdila naša saznanja:

– Kad dobijemo poziv, Devin i ja ćemo doći u Beograd. Njega sve ovo muči, biće mu teško kad vidi Miroslava.

Miroslav tvrdi da nije obaviješten o suđenju.

– Prvi put čujem za to, odakle vam ta informacija? Nemam nikakav komentar – rekao nam je pjevač.

(102)This post has been seen 1181 times.

STIŽE GA KAZNA: Ovo je vanbračni sin uradio Miroslavu Iliću jer neće da ga prizna!

| Magazin, Slider |
About The Author
-