STRAŠNO ŠTA SU JOJ URADILI: Ljubavnica Miroslava Ilića otkrila kako pjevač njoj i sinu prijeti da će…

Nakon što je čitav slučaj u vezi sa utvrđivanjem očinstva Miroslava Ilića dobio sudski epilog, njegova bivša ljubav Mirjana Antonović kaže da joj je žao što će njen sin morati na takav način da dobije oca. Ona prvi put u javnosti otrkiva da joj je prijetila pjevačeva supruga Gordana i da je zbog toga napustila Srbiju i preselila se u Ameriku, gdje i sada živi.

“Izjave Miroslava i Gordane se mijenjaju iz dana u dan. Ona prvo kaže da ne zna ko smo, a onda da nije bitno što Devin liči na Miroslava jer i ona liči na Tanju Bošković, a nemaju istog oca. Miroslav izjavljuje da ne bi Devinu pomogao čak i da je bolestan, a zatim da ga voli, a ne može da se vidi sa njim zato što sam mu ja uništila život. To su sve gluposti i njihovi pokušaji da se opravdaju i zbune narod. I ovo Gordanino pojavljivanje u medijima poslije 40 godina mi nije jasno. Šta želi da dokaže?! Kako je Miroslav imao slobodu da vodi nemoralan život, a pošto je sve to radio uz njenu podršku, znači da je i ona isto krivac kao i on. Ili da nam pokažu kako čovjek u njegovim godinama još uvijek podviruje djevojkama, koje mogu unuke da mu budu, pod suknju i komentariše da imaju dobru zadnjicu. Super su primjer za našu omladinu“, kaže ironično Mirjana i otkriva.

“Jednom sam razgovarala sa Gordanom kada sam bila u osmom mjesecu trudnoće. Tada me je nazvala telefonom i prijetila mi. U životu nisam ni jednom okrenula njihov kućni broj. Zaista nisam nikad imala i nemam šta sa Gordanom da diskutujem. Ako je potrebno Miroslavu nešto da saopštim ili Devin da ga nazove, imamo direktnu vezu. Žalosno je što se sve ovo mora rješavati na sudski način, umjesto privatno. Miroslav i Gordana znaju od Devinovog rođenja da je on njegov sin. To je bila javna tajna. Miroslav i ja nismo proveli jednu noć zajedno već smo otvoreno živjeli zajedno više od dvije godine dok je on rješavao lične probleme. Otišla sam se iz Beograda kad je Gordana počela sa prijetnjama”, tvrdi Antonovićeva uz savjet bivšem.

“Miroslav je trebao da bude pošten i da prizna istinu, kao što je Šaban Šaulić, koji nije tražio analizu i maltretirao sina po medijama i na sudu. Mi nikad nismo željeli da ovo ide sudskim putem i još uvijek nam je prisutna doza straha, jer Miroslav prijeti jakim vezama, a i drugi nas upozoravaju da postoji mogućnost za razne manipulacije. Boga molimo i živimo u nadi da će ipak pravda pobijediti, i da nećemo morati da idemo na Internacionalni sud”, kaže Mirjana, koja je zbog zastarjelog zakona pokrenula peticiju za „Devinov zakon“, kako bi DNK analiza u Srbiji postala obavezna, piše “Alo”.

“Zakon u Srbiji ne obavezuje oca da se podvrgne DNK analizi, zbog čega je Miroslav izjavio da mu ne pada na pamet da dobrovoljno pristane. U tom slučaju se pozivaju svjedoci, uzimaju se u obzir drugi dokazi, pa i sličnost djeteta sa ocem, nakon čega sud donosi odluku o podvrgavanju DNK testu. Zato bih zamolila sve da potpišu peticiju na mom Fejsbuk zidu, da druge majke i djeca ne doživljavaju ovakvo maltretiranje. Oni koji podržavaju i još uvijek poštuju kolegu Miroslava, u ovakvom zlu i nehumanim izjavama, a optužuju mene za nešto što se desilo prije 30 godina (kada sam bila slobodna), treba da se postide. Očigledno im se pokvario moralni kompas“, kaže Ilićeva nekadašnja ljubav, koja i sada kada je slučaj stigao u Ministarstvo pravde, želi da problem oko očinstva riješi vansudskim putem:

“Mi smo uvijek spremni na miran i privatni dogovor. Normalno, taj dogovor mora imati smisla. Pošto je dosad sve bilo besmisleno, nemam puno nade u mirnu soluciju“.

(701)This post has been seen 18055 times.

STRAŠNO ŠTA SU JOJ URADILI: Ljubavnica Miroslava Ilića otkrila kako pjevač njoj i sinu prijeti da će…

| Magazin, Skandal, Slider |
About The Author
-