Strina ubijene pjevačice otkrila strašnu istinu: Jelena mi je otkrila da…

BEOGRAD – Jana ne priča o tom danu. Pitali smo je šta se tada desilo, ali ona ćuti. Tužna je i ne prestaje da plače. Stalno ponavlja: „Svi imaju mamu, samo je ja više nemam.“ S njom je u nedelju razgovarao i psiholog, ali ništa ne znam o tom razgovoru… Ovako počinje priču za Kurir Gordana Krsmanović Marjanović, strina pjevačice „Granda“ Jelene Krsmanović (32), čije je tijelo u nedjelju pronađeno u kanalu kod nasipa u naselju Crvenka u Borči.

Gordana Krsmanović kaže da je Jana u vrtiću, kao i da su, osim Jelene, o njoj vodile računa Jelenina majka Zorica i vaspitačice. Kako su izjavili rođaci pokojne pjevačice, Jana se izjasnila da neće da se vraća kod oca u kuću, već da želi da bude s bakom, to jest Jeleninom majkom Zoricom. Inače, mala Jana bi danas trebalo da bude saslušana u policiji.

Sagovornica Kurira kaže da njihovu porodicu kao da bije prokletstvo. Jelenini roditelji su se mladi preselili iz okoline Raške u Borču, gdje je ona i rođena. Otac joj je mlad umro prije osam godina od karcinoma, a do tada je brinuo o njoj.

– Prošle godine umro joj je stric od karcinoma, a ove godine je i kod njene majke otkriven rak, pa je ona dva mjeseca sa Zoranom odlazila na Institut za onkologiju, gdje je majka ležala. Bila je borac, obožavala je da pjeva, a kćerku i bolesnu majku izdržavala je pjevanjem – ističe uplakana strina.

Ona dodaje da ne može da zna šta se desilo tog dana, ali i da neće ići u kuću Zoranovih roditelja dok se ne otkrije ubica.

– Dok ne vidimo rezultate istrage policije, neću ići u tu kuću. Ne znam da li je Zoran umiješan u sve to – kaže Goca.

Prema njenim riječima, Jelena je možda prije nekog vremena osjetila da će joj se nešto loše desiti.

– Kad je moj suprug, a njen stric, umro prije godinu dana, pitala me je: „Šta se ovo dešava s nama?“, a potom dodala: „Ja sam sljedeća“. Ni slutila nije da je bila potpuno u pravu. Svi smo se plašili da nas ne napusti njena majka, koja je oboljela od kancera – kaže potresena žena.

Zorica, Jelenina majka, ne može da dođe sebi od plača i bola.

Ona dodaje da zna da je Zoran još uvijek u policiji, ali i to da u njega ne sumnja.

– Međutim, ne znam više u šta da vjerujem, sve je čudno. Veče kad je nestala tražila sam je tri sata, ni slutila nisam da mi je dijete u kanalu punom vode – tvrdi majka.

U njen dom, nakon saznanja da je pronađeno tijelo zapravo pjevačicino, došle su joj sestre, Jelenine tetke, iz Novog Pazara, Raške i Kruševca.

Tetka Goca kaže da je Jelena bila srećna u braku i da joj se nikada nije žalila.

– Dolazili su kod nas i djelovali zaljubljeno. Jeca se nikad nije žalila na Zorana, možda neke stvari nije željela da mi kaže kaže tetka. Ona ističe da je Jelena posljednje gostovanje imala na televiziji Hepi u rijalitiju „Parovi“.

– Bili smo ponosni na nju kad god bismo je vidjeli na televiziji. Bila je naša radost i veselje. Dobra i vrijedna domaćica. Njoj nikad ništa nije bilo teško – kaže uplakana pjevačicina tetka iz Kruševca i dodaje da je Jelena završila trgovačku školu i višu muzičku.

(71)This post has been seen 1421 times.

Strina ubijene pjevačice otkrila strašnu istinu: Jelena mi je otkrila da…

| Crna hronika, Magazin, Slider |
About The Author
-