SUKOB NA GROBU RATNOG ZLOČINCA: Pogledajte zašto je Arkanova sestra napala Cecu na grobu…

Obilježavanje godišnjice od smrti Željka Ražnatovića Arkana proteklo je juče na beogradskom Novom groblju u veoma napetoj situaciji i na ivici incidenta.
Arkanova sestra Jasna Diklić ponijela se veoma grubo prema Svetlani Ražnatović jer je, ničim izazvana, s nadgrobne ploče sklonila korpu u kojoj je folk zvezda donela žito i posluženje.

1

To je veoma razljutilo pjevačicu, vilica joj je zadrhtala i na licu joj se vidjelo da ju je taj neprimjereni gest veoma pogodio, ali se dostojanstveno uzdržala da ne napravi scenu. Međutim, tu nije bio kraj provokacijama najstarije sestre pokojnog komandanta Srpske dobrovoljačke garde.

Nakon što je sveštenik završio opelo, ona je održala govor koji je dodatno podgrijao već neprijatnu atmosferu. Posljednjih petnaest godina bratu organizujem parastose, a od sledeće godine će to raditi njegov sin Nikola, koji se vratio u Srbiju ­kazala je Jasna, ne spominjući ni riječju svoju snaju, koja je svake godine pripremala pomen suprugu.

A kad je zaustila da kaže još nešto, prekinuo ju je Nikola i pozvao prisutne da im se pridruže na ručku u obližnjem restoranu. Sve to je dodatno uticalo na Cecino raspoloženje, pa je bijesna otišla s groblja. Novinarima nije željela da daje izjave, a kad smo je kasnije pozvali, vidno smirenija prokomentarisala je dešavanja na parastosu.
Sestra je izgubila brata, to je nikad neprežaljena bol. Tako nešto ne daj bože nikome. Sve mogu da razumijem i sve mogu da oprostim ­ poručila je Ceca.

3

Nikola, sin Željka Ražnatovića Arkana i Natalije Martinović, prisustvovao je parastosu. On se
posle 15 godina vratio u Srbiju iz Amerike i planira da ovdje ostane. Osim njega, pomenu je
prisustvovao i Arkanov kum Borislav Pelević. Cecina ćerka Anastasija, kao i Cecini roditelji,
koji su svake godine izlazili na zetovljev grob, zbog bolesti su bili spriječeni da dođu.

Ubica Željka Ražnatovića Arkana, Dobrosav Gavrić (38), koji je u Srbiji osuđen na 35 godina
robije, uhapšen je pre tri godine u Južnoj Africi, ali do danas nije izručen našoj zemlji. On je 15.
januara 2000. ispalio smrtonosne hice i na Milenka Mandića i Dragana Garića, Arkanove prijatelje.
Na po 30 godina zatvora osuđeni su Gavrićevi pomagači Dragan Nikolić Gagi, koji služi kaznu i Milan Ðuričić, koji je i dalje u bjekstvu.

4

(1222)This post has been seen 17513 times.

SUKOB NA GROBU RATNOG ZLOČINCA: Pogledajte zašto je Arkanova sestra napala Cecu na grobu…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-