Suprug ubijene pjevačice: Drago mi je što je zvjerina mrtva, mada bih više volio da je živ

“Volio bih i da je živ uhvaćen, da je dobio maksimalnu kaznu od 40 godina, da plati za sve”, kaže Zoran Marjanović o vijesti da se objesio muškarac koji je prije nekoliko sedmica brutalno ubio njegovu suprugu, pjevačicu Jelenu Marjanović, prenosi Kurir.

“Za tog čovjeka sam pročitao u novinama i šokirao se. Uopšte ne znam o kome se radi, ali ako je to stvarno on, drago mi je što je zvjerina mrtva, mada bih više volio da je živ i da je dobio maksimalnu kaznu od 40 godina”, kaže Marjanović za Kurir.

“Majku mu, sad malo bolje razmišljam o tome, a posebno kad sam analizirao riječi kriminologa koji je istakao da se radi o zločinu iz strasti”, rekao je Marjanović.

Izvor Kurira navodi da su prije desetak dana inspektori provjeravali sve ljude u dijelu grada gdje su nekad odgovarali za seksualne i krvne zločine.

– Mladić koji je bio sumnjiv policajcima potpuno se zatvorio u kuću i nije izlazio otkako je pjevačica iz Borče ubijena. Samo dan pošto je iz državnog vrha najavljeno da se očekuje hapšenje ubice Jelene Marjanović, pronađen je obješen u porodičnoj kući – kaže za Kurir izvor dobro upućen u istragu.

(11)This post has been seen 843 times.

Suprug ubijene pjevačice: Drago mi je što je zvjerina mrtva, mada bih više volio da je živ

| Slider, Vijesti |
About The Author
-