Supruga Zlatana Ibrahimovića nije tipična žena fudbalera: Ne želi vjenčanje i prezire…

Nakon što je potvrđeno da će Zlatan Ibrahimović slijedeće sezone igrati u engleskoj Premier ligi, britanski tabloidi spremaju se za dolazak i njegove izabranice, jedne od najatraktivnijih žena fudbalera, Helene Seger.

Šveđanka Helena Seger i Zlatan Ibrahimović upoznali su se pre više od 10 godina na jednoj zabavi, ona je tad imala 32, a sportista 21 godinu, piše “Story“…

Pored 11 godina razlike, dijeli ih i 30 cetimetara u visini. U vezi su dobili dvojicu sinova, Maksimilijana i Vinseta, a za sad ne planiraju brak jer bi zvanična potvrda njihove veze za Helenu bila “gubitak samostalnosti”.

Atraktivna plavuša sa kojom je fudbaler proveo više od jedne decenije po zanimanju je diplomirani ekonomista, a kao marketing menadžer radi za “Swatch” i “FlyME”.

Izričita je u tome da novac nije bio razlog njene veze sa Ibrahimovićem jer kako je rekla u jednom intervjuu, sve što ima, sama je zaradila.

Veza Helene i Ibrahima privlači veliku pažnju javnosti, a kad kraj sebe imate pravu fudbalsku zvezdu, problemi su očekivani.

Prije četiri godine pojedini mediji su pisali da su Helena i Zlatan pred razvodom. Povod su bili njegovi odmori sa kolegama. Svi su se pitali gdje je u svemu tome njegova partnerica.

(63)This post has been seen 2295 times.

Supruga Zlatana Ibrahimovića nije tipična žena fudbalera: Ne želi vjenčanje i prezire…

| Magazin, Slider |
About The Author
-