SVE JE JASNO KAO DAN: Rada Manojlović otkrila kako joj je Haris Berković…

Srbijanska pjevačica Rada Manojlović progovorila je o vezi sa mladim pjevačem Harisom Berkovićem i otkrila da je pored njega pronašla ljubav o kakvoj je oduvijek sanjala. Iako se šuškalo da su raskinuli, pjevačica tvrdi da u njihovoj vezi nema svađa, i da joj je Haris pružio ono što joj je u prethodnim vezama nedostajalo.

U tome joj je, kaže, pomogao i savjet Lepe Brene!

“Ova veza mi je posebna zbog toga što konačno pored sebe imam muškarca koji mi emocije ne pokazuje riječima već djelima. Od njega dobijam ljubav na način kakav sam oduvijek željela, što ranije nije bio slučaj. Prije njega moja situacija bila je takva da sam davala sve od sebe, ali mi to nije uzvraćeno. To je rezultiralo da se ne osjećam voljenom, ali mi je jednom prilikom Lepa Brena objasnila da je problem u tome što biram muškarce koji ne pokazuju ljubav na način kakav meni prija. Sada shvatam njene riječi, jer imam muškarca koji mi pruža baš ono što mi je potrebno”, rekla je Rada za magazin “Hello”.

Ona je i otkrila da joj je Haris priredio nezaboravno iznenađenje za 31. rođendan, piše “Informer“…

“Ranije nisam polagala pažnju na rođendane i nisam imala običaj da pravim slavlja. Tako je i ovog puta prva polovina tog dana protekla uobičajeno, ali kada pored sebe imate osobu koja vas toliko voli i kojoj je dan kada ste vi rođeni poseban, onda i vi počnete da cijenite taj datum. Dečko mi je priredio zaista predivno iznenađenje o kome ne želim mnogo da govorim, osim da je bilo mnogo različitog cvijeća. Zaista mi je ovaj 31. rođendan učinio najljepšim do sada.”

Rada je priznala da planira udaju i stvaranje porodice.

“Kada vam se desi takva ljubav, neizbježno je da razmišljate o braku i djeci. Pored sebe imam osobu sa kojom želim sve i mogu da zamislim svoju budućnost sa njom. Konačno volim i voljena sam”, zaključuje ona.

(462)This post has been seen 8907 times.

SVE JE JASNO KAO DAN: Rada Manojlović otkrila kako joj je Haris Berković…

| Magazin, Slider |
About The Author
-