SVEKAR VLADIMIR NAPAO JELENINU MAJKU: Kćerka ti nije bila nikakva svetica!

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pjevačice Jelene Marjanović, izvrijeđao je nedavno svoju snaju i to u kući njene majke Zorice, tvrdi blizak prijatelj ovih porodica! Vladimir je prije desetak dana došao u kuću Krsmanovića, ljut zbog nekih izjava koje su Jelenine tetke dale za medije, i doslovce im rekao: “Jeste li vi normalne? Zašto pričate za novine? Vi ste obične seljančure, a ni vaše dijete nije bilo bolje! Da znate da Jelena nije bila ni cvjećka ni svetica” – vikao je tada Vladimir.

Umalo tuča

Kako kaže naš sagovornik, koji za sebe tvrdi da je veoma blizak i sa Marjanovićima i sa Krsmanovićima, u tom trenutku umalo nije došlo do tuče između Vladimira i Jeleninih tetki.

– Poslije tih silnih uvreda, Jelenine tetke su skočile da se obračunaju sa Vladimirom. Digla se velika galama, pljuštale su uvrede, umalo nije došlo do tuče. Vladimir se onda povukao, još nešto je dobacio na kapiji, a zatim otišao. Iskreno, bio sam šokiran, jer u tom trenutku Jeleni nisu bili dali ni 40 dana – navodi ovaj prijatelj Krsmanovića i Marjanovića koji nije želeo da mu objavimo ime.

On kaže da su odnosi između Jelenine rodbine i Marjanovića zaoštreni do usijanja, ali da se obe strane suzdržavaju zbog dobrobiti male Jane.

– Mislio sam da će ih ovaj stravični zločin bar malo zbližiti, spojiti, jer su izgubili dragu osobu, ali ne… Udaljeni su još više, slabo se viđaju, razgovaraju samo oko Jane. Jelenina majka se povukla, nikome ne otvara vrata, jer samo čeka da se ova agonija završi. Neće ništa da kaže, važno joj je samo da može i dalje da viđa unuku i zato ne želi svađu sa Marjanovićima. Uz nju je rodbina, Jelenine tetke, koje joj svakodnevno pomažu – dodaje naš sagovornik.

On kaže da je Jelena bila divna osoba, koja se nikada ni na šta nije žalila, pa ni na Zorana.

– Ona je uvijek bila lijepa, nasmijana, fina i vaspitana. Uvijek je gledala svima da pomogne, da se javi. Ne mogu da griješim dušu, Jeca se nikada nije žalila na Zorana. Kad god smo izlazili zajedno, njih dvoje su djelovali srećno. Ali znam da je za sve morala njega da pita. Od dijete, frizure, oblačenja, kupovine, izjava za novine – priča nam ovaj porodični prijatelj.

Borča ih mrzi

On dodaje da cela Borča poslije zločina upire prstom u Marjanoviće, praktično ih optužuje da su krivi za Jeleninu smrt.

– Gdje god sam se pojavio, svi optužuju njih. Marjanovići su oduvijek važili za čudake. Nikada nisu imali dobar odnos sa komšijama, što zbog čudnog posla Zoranove majke Zorice, što zbog svoje hladnoće i zatvorenosti. Iako sam dobar sa njima, rijetko kada sam im ulazio u kuću. Dođem, popijem kafu u Zoranovom studiju i odem. Neka loša energija vlada u toj kući – dodaje naš sagovornik.

(5)This post has been seen 789 times.

SVEKAR VLADIMIR NAPAO JELENINU MAJKU: Kćerka ti nije bila nikakva svetica!

| Skandal, Slider |
About The Author
-