SVI DETALJI TAJNOG VJENČANJA ŠABANOVE KĆERKE: ČAK NI ILDA NIJE ZNALA DA SE UDAJE, PA JE PLAKALA

Pjevačica Ilda Šaulić u najvećoj tajnosti se u petak naveče vjenčala se s Bojanom Vučkovićem, svojim izabranikom. Da stvar bude gora, ni sama mlada nije znala da se udaje.

Zet Šabana Šaulića sve je organizovao u potpunoj tajnosti, a u tome su mu pomogli Ildina rođena sestra Sanela i njegov brat.

– Niko nije znao da će doći do vjenčanja, Bojan je pozvao sve zajedničke prijatelje da u petak uveče dođu u jedan restoran kako bi zaprosio Ildu, a pritom nikome nije htio da govori da je na istom mjestu zakazao i sastanak sa matičarkom. Na večeru su prvo pristigli Bojan i njegov brat, a ubrzo su im se pridružile Ilda i Sanela, piše “Story“.

Bojan je u jednom trenutku zamolio da stane muzika, kleknuo pred Ildu i pitao je da li želi da se uda za njega. Nakon što je kao iz topa izgovorila “da”, a on je poljubio, u restoran su ušli gosti i matičarka, što je pjevačicu rasplakalo – priča izvor koji je bio među zvanicama.

– Šaban i Goca, kao i Bojanovi roditelji, mislili su da je riječ o običnoj večeri, na kojoj će Ilda biti zaprošena, pa su i oni bili šokirani ceremonijom vjenčanja. Uslijedila su čestitanja, a buduća mama, koja bi uskoro na svijet trebalo da donese djevojčicu, toliko se raznježila da je jedva prestala da plače. Čitavu noć su svirali tamburaši, tako da je novopečeni tast Šaban samo uživao.

– Hvala na čestitkama. Sretna sam da je sve prošlo lijepo i da je moja kćerka sretna. Iskrena da budem, nisam ni znala da će se vjenčati, ali bilo je lijepo kao u bajci. Vrlo emotivno i romantično – rekla je Gordana.

Kako saznajemo, pošto niko nije znao da je u pitanju vjenčanje, gosti nisu kupili darove, a roditelji mladenaca planiraju da im poklone namještaj za kuću u koju su se uselili nedavno.

(506)This post has been seen 11321 times.

SVI DETALJI TAJNOG VJENČANJA ŠABANOVE KĆERKE: ČAK NI ILDA NIJE ZNALA DA SE UDAJE, PA JE PLAKALA

| Magazin, Slider |
About The Author
-