Svjedoci udesa ispričali šta je Cecin sin uradio nakon što se automobilom zakucao u autobus!

Nesreća se dogodila prije dva dana, nešto poslije 13 časova, u Ruzveltovoj ulici kod broja 23, kada je Veljko Ražnatović udario u autobus na liniji 65. Veljko Ražnatović (19), sin Svetlane Ražnatović, ponudio je pomoć djevojci koja je povrijeđena kada je prije dva dana udario u autobus, tvrde očevici nesreće.

– Veljko je mirno sjedio i sačekao je policiju i Hitnu pomoć, koja je odvezla djevojku s kragnom na vratu. On je u nekom trenutku, prije nego što su ljekari došli, upitao da li joj je potreban prevoz i pomoć – navode očevici nesreće u Ruzveltovoj ulici.

Prema njihovim riječima, putnici u autobusu su bili uznemireni, pa su izašli napolje.

– Stvorila se velika gužva, radnici obližnjih prodavnica su se okupili kako bi pomogli povrijeđenima. Na svu sreću, samo je jedna djevojka imala lakše povrede – ispričali su naši sagovornici.

Podsjetimo, nesreća se dogodila prije dva dana, nešto poslije 13 časova, u Ruzveltovoj ulici kod broja 23, kada je Veljko Ražnatović udario u autobus na liniji 65.

Inače, ovo nije prva saobraćajka u kojoj je učestvovao mladi Ražnatović. On je u januaru doživio nesreću u Modriči u Bosni.

(3)This post has been seen 609 times.

Svjedoci udesa ispričali šta je Cecin sin uradio nakon što se automobilom zakucao u autobus!

| Magazin, Slider |
About The Author
-