Tajne službe otkrivaju: Evo ko je i kako srušio “Kule bliznakinje” (VIDEO)

Umirovljeni časnik specijaliziran za izraelsko kontraobaveštajstvo je rekao da su 11. rujna upotrijebljene nuklearne bombe, i to modificirane inačica artiljerijskih granata W-54 koje je Izrael dobio od SAD između 1988. i 1998. godine.

 

Prema ruskom insajderu, kemijske analize provedene na mjestu napada su utvrdile postojanje zračenja iz bojevih glava karakterističnih za SAD i Izrael, tvrdi “usapoliticstoday.”

Sve bojeve glave na bazi plutonija posjeduju kemijski otisak koji može identificirati vrstu dizajna i mjesto kreiranja. Utvrđeno je da otisak regiji bojevim glavama koje su SAD u tajnosti poslale Izraelu za vrijeme Busheve administracije.

Utvrđeno je da bi nuklearna bomba od 2 kilotona bila sasvim dovoljna da uništi zgrade ali tako da okolne građevine ostanu neoštećene. Zračenje je uglavnom zadržano u prašini od cementa, što objašnjava nedavne smrti ljudi koji su se našli na licu mjesta od raka.

To isto zračenje je istopilo čelične stupove, što objašnjava zašto su stupovi nestali nakon napada i zašto je nestala antena od 20 tona koja se nalazila na južnom tornju.

Ilegalno slanje američkog nuklearnog materijala nije ograničeno samo na Izrael. Bukvalno sve članice NATO-a su sudjelovale u ovoj šaradi.

Ukupno 350 nuklearnih jezgri je poslano Izraelcima u razdoblju od 10-20 godina. Oni su zatim modificirali W-54 granate jer im je to bilo najlakše u odnosu na ostale dizajne.

Iste ove bombe su iskorištene za Balija, London i reaktore u Japanu, ali iu Damasku, Iraku i Afganistanu od strane SAD.

Južnoafričke W-54 granate, ali i sjevernokorejska artiljerija od 155 mm su također napravljeni u Izraelu.

Zapravo, nuklearni program Sjeverne Koreje je zasnovan isključivo na nuklearnoj artiljeriji, a ne na projektilima. Njihov plan je da iskoriste masovni baraž topništva na Južnu Koreju u slučaju izbiti rat, a imaju i malu količinu nuklearnih granata isključivo za suzbijanje američkih tenkova i topništva.

Saudijci također posjeduju W-54 granate koje su dobili od SAD za vrijeme Busheve administracije. Izraelci su ih također podijelili s Indijom, Brazilom, Kinom, Tajvanom, Japanom, Sjevernom Korejom, Južnom Korejom itd.

Izraelci su za proizvodnju nuklearnih jezgri koristili brzi nuklearni reaktor poznat kao Dimona. Međutim, krajem osamdesetih godina je došlo do kvara reaktora, te su Izraelci zatražili nuklearni materijal od SAD.

Izraelci su znali da nuklearni materijal koji će dobiti ima ograničen rok trajanja, te su se postarali da ga što brže prodaju nacijama koje nisu ništa posumnjale, poput Sjeverne Koreje.

U svakom slučaju, Izraelci su iskoristili jednu od svojih nuklearnih bombi da raznesu kule bliznakinje 11. rujna što je imalo takav efekt da su se zgrade prosto urušile, kao što se može vidjeti na snimci rušenja.

 

 

Webtribune.rs

(34)This post has been seen 889 times.

Tajne službe otkrivaju: Evo ko je i kako srušio “Kule bliznakinje” (VIDEO)

| Foto/Video, Slider, Šokantno |
About The Author
-