TEK TREBA DA SE VJENČAJU, A NA NJIHOV PRAG STIGAO JE NEOČEKIVAN POKLON OD NEPOZNATOG POŠILJAOCA

Meri Hal i njen vjerenik Čak Nis iz američke savezne države Vinskonsin vjenčati će se 20. januara, a pokloni su već počeli da im stižu na kućnu adresu. Ali, jedna pošiljka posebno ih je iznenadila.

 

 

Na adresu im je stigao paket s porukom ‘”Molim vas, otvorite prije vjenčanja”, a pošiljalac je bio potpuno nepoznat.

 

– Dok mi je Čak čitao pismo cijela sam se naježila – objavila je na Facebooku buduća mlada.

 

Naime, u paketu su se nalazile pažljivo zamotane čaše za šampanjac s ugraviranim imenima “Meri i Čak” uz poruku: “Dopusti mi da plešem s tobom zauvijek”.

 

Uz čaše se nalazilo i pismo sa potpisom sedam članova porodice Felker koja je paru objasnila zašto su im poslali ovaj poklon i kako su uopšte došli do njih. Riječ je o čašama koje su pripadale bračnom paru Čaku i Meri Felker takođe iz Viskonsina, koji su u braku bili 62 godine, a koji su nedavno preminuli.

 

Djeca bračnog para odlučila su da potraže na internetu postoji li neko ko će se vjenčati, a zove se isto kao njihovi roditelji. Preko Googla su pronašli Meri Hal i Čaka Nesa i njihovu najavu vjenčanja. Uz malo truda, otkrili su njihovu adresu i poslali im ove čaše, piše Blic.

 

– Srdačno se nadamo da ćete prihvatiti ove čaše za šampanjac koje su jednom pripadale našim pokojnim roditeljima, Čaku i Meri Felker iz Lakrosa u Vinskonsinu. Oni su bili voljeni roditelji sedmoro djece. Naša porodica je blagoslovena što je njih imala za roditelje. Bili su 62 godine u jako sretnom braku. Čak (Čarls) i Meri Felker bili su stubovi našeg društva i bili su jako, jako voljeni. Najviše su voljeli da plešu zajedno – stoji u pismu koje je poslalo sedmoro djece pokojnog para.

 

Meri je poklon s oduševljenjem primila i poručila je kako ne može da dočeka dan vjenčanja kako bi se fotografisala s čašama koje su dobili i tu fotografiju poslala djeci para kojem su one pripadale. Osim toga, Meri i Čak kažu kako žele da nastave tradiciju i da će u budućnosti potražiti par koji se zove kao oni i poslati im čaše kao što su ih i oni dobili.

Izvor: Blic.rs

(147)This post has been seen 538 times.

TEK TREBA DA SE VJENČAJU, A NA NJIHOV PRAG STIGAO JE NEOČEKIVAN POKLON OD NEPOZNATOG POŠILJAOCA

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-