Tifa poručio: Dosta mi je onih koji ispiru usta sa mnom! Ne diram te, ne diraj me!

Mladen Vojičić Tifa je uvijek bio iskren i to ga je često koštalo – piše Express. Pjevač kaže da ga je čuvao Bog, ili kako god se to zove. On tvrdi da se najviše plašio uvijek publike.

 

 

– Ja sam imao tu tremu, i tek sam u 51. godini stekao samopouzdanje. Ja sam uvijek bio tu, i kad sam publici j..o majku i oni meni. Nisam se nikada promijenio. Evo, ako moram da kažem, nemam dana penzionog i socijalnog kao pjevač – kaže Tifa. Pjevač tvrdi da je sve radio srcem.

 

– Poštujem sve moje kolege, ali dosta mi je onih koji ispiru usta Tifom. Ne diram te, ne diraj me. Sve sam radio iskreno, davao sebe, i to me je koštalo dosta puta. Živim na nekom svom oblaku. Škorpija sam u horoskopu, ali i kad ujedem to je onako, samo malo, da te upozorim. Nema u meni nikakvog zla. Spavam snom pravednika jer nikome nikad nisam uradio ništa loše, a rijetko spavam – tvrdi Tifa.

 

Pjevač se osvrnuo i na mlade generacije.

 

– Moje kolege maštaju o bazenima, voznom parku, vilama,kućama..nema tu kvaliteta! Kvalitet je tamo negdje sklonjen – poruka je Mladena Vojičića Tife koji je i danas nakon toliko godina karijere iskren sagovornik, i uvijek kaže ono što misli.

(161)This post has been seen 1795 times.

Tifa poručio: Dosta mi je onih koji ispiru usta sa mnom! Ne diram te, ne diraj me!

| Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-