“Tražim vrtić u kojem tete ne puštaju narodnjake”

Muzičarka i televizijska voditeljica Ida Prester izazvala je burnu raspravu na svom Facebook profilu nakon što se u statusu požalila da se u vrtićima djeci puštaju narodnjaci.

Ponosna mama dvogodišnjeg Roka sa suprugom Ivanom Peševskim odlučila je da im jedinac krene u vrtić, ali tu su nastale prave muke.

“Tražim vrtić u Beogradu ili Zagrebu u kojem vaspitačice NE puštaju narodnjake. Ni hrvatske ni srpske. Gdje se slušaju prave dječije pjesmice, trešnjevački mališani, kolibri, kasnije “Ramonsi”, “Bitlsi” (još ako može “The Gossip”, “Hot Chip”, “Grimes”), pa “Hladno pivo”, “Idoli”, “Denis&Denis”… Mislim da to nije samo muzika – to je vaspitanje, pogled na svijet, estetika, stav prema ženama, stav prema parama, generalno – stav. Od početka. Lako ćemo za strane jezike”, napisala je Ida i izazvala oduševljenje brojnih majki, prenosi Blic.

Zagrebačka pjevačica rodila je u februaru 2014. godine u Beogradu svoje prvo dijete. Otkako je postala majka sinčića, pjevačica grupe “Lollobrigida” uživa u svim čarima majčinstva, ali i iskreno progovara o problemima, a tako je bilo i ovoga puta.

(19)This post has been seen 623 times.

“Tražim vrtić u kojem tete ne puštaju narodnjake”

| Magazin, Slider |
About The Author
-