Tražio palačinke, tursku kafu i ‘Coca-Colu’: Slavnog Harrisona Forda niko nije prepoznao u Crnoj Gori

Popularni holivudski glumac Harrison Ford boravio je nedavno u Crnoj Gori, a da ga niko nije primijetio.

Kako pišu tamošnji mediji, glumac Harrison Ford želio je potpunu tajnost, te informacije o nedavnoj posjeti nisu dospjele u medije. Mnogi ga čak nisu ni prepoznali, a evo kako se proveo…

Čast i, kako kažu, ogromno zadovoljstvo, da ugosti Indijanu Džonsa imala je porodica Janketić u katunu Dolovi Lalevića, nadomak Biogradskog jezera. On je u kolibama te porodice, koja turistima pruža i usluge smeštaja i hrane, proveo oko 45 minuta.

Prethodno je bio na Biogradskom jezeru, ali ni zaposleni u tom preduzeću, a ni turisti nisu prepoznali slavnog glumca.

-Do naših koliba, koje su sedam kilometara od jezera, stigao je na biciklu. Prvo su došla, takođe, na biciklima trojica njegovih prijatelja i moju kćerku Dijanu, koja govori engleski jezik, obavestili da stiže i glumac i zamolili za potpunu diskreciju, koja je isključivala fotografisanje. Ja sam u kolibi pripremala hranu kada je i on stigao. Ubrzo je ušao u kolibu i pitao gde je toalet. Bila sam iznenađena-kaže Sanja Janketić, javlja “Story“.

Priča da je vidljivo da je “Ford ostario, ali da je još vrlo zgodan muškarac sa izuzetnim šarmom i podužom, prosijedom kosom”. Razgovarao je sa Janketićima opušteno, bio ljubazan i oduševljen prirodnim ljepotama Bjelasice i Biogradske prašume.

Kako kaže Sanja, sa prijateljima se pješke popeo i na vidikovac Bendovac sa kojeg su pruža veličanstven pogled na Biogradsko jezero.

-Tražio je slatke plačinke, tursku kafu i Coca-Colu. Ćaskao je sa mojom kćerkom, a meni je žao što nisam napravila fotografiju, ali sam se trudila da ispoštujem njegovu želju da ne bude uznemiravan. Od naše kolibe pošli su put Trešnjevika, a pretpostavljam i prema Beranama, gde se često biciklisti upute. Ne znam koliko je bio u Crnoj Gori, niti odakle je stigao u Biogradsku goru, ali za naše domaćinstvo to je bila jedinstvena prilika koju ćemo dugo pamtiti”, tvrdi Sanja.

Ford se upisao i u knjigu utisaka kod Janketića. Napisao je da je jeo palačinke i da je bio sa prijateljima i nacratao srce pored. Dajana kaže da je američki glumac pohvalio njen engleski, ali se i fotografisao sa njom.

-Hvalio je prirodne ljepote Biogradske gore, pohvalio i kako govorim engleski. Maksimalno smo se trudili da ga ne uznemiravamo previše. Ostavio je zaista lijep utisak prirodnog i spontanog čovjeka. Bio je u odjeći uobičajenoj za bicikliste i nosio je kačket”, kaže mlađa Janketićeva.

(15)This post has been seen 819 times.

Tražio palačinke, tursku kafu i ‘Coca-Colu’: Slavnog Harrisona Forda niko nije prepoznao u Crnoj Gori

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-