Tresa je sa samo 11 godina postala majka, ali čim ugledate oca bebe, zalediće vam se krv u žilama!

Tresa Midlton iz Engleske morala proći kroz toliko okrutnosti u svom životu, da je teško povjerovati da ova djevojka ikad više može voditi normalan život!

Sve počinje ovako: Kao djevojčica, živjela je kratko vrijeme u sirotištu, jer joj je majka bila beskućnica. Nakon toga, dobila je novi dom u škotskom gradu Andale, gde je živjela sa svojim bratom!
AdTech AdTresa kao 12-godišnja djevojčica

Ponašala sam se kao 20-godišnjakinja, iako sam imala samo devet godina. Počela sam da pijem, drogiram se i družim sa starijim osobama”ispričala je Tresa.

Nije znala za pravila, niti granice! Njeno djetinjstvo bilo je sve, samo ne normalno. Sa 11 godina, njen jedini brat ju je napastvovao u ruševinama jedne zgrade.

Na njenom tijelu počele su da se primjećuju promjene, a jedan porodični prijatelj je primjetio da nešto nije u redu! Posumnjali su da bi mogla biti trudna, a onda su joj uradili test trudnoće…

… bio je pozitivan!

Uprkos svemu, ona je željel da rodi dijete! O silovanju niko nije govorio ni riječi. Nakon 2 godine, morala je dati dijete na usvajanje. DNK testom je utvrđeno da je otac dijeteta njen rođeni brat, koji je potom osuđen na 4 godine zatvora, zbog silovanja.

Tresi je trebalo mnogo vremena da se ponovo vrati u normalu, a o vom tragičnom iskustvu, odlučila je da napiše knjigu!

Danas, sa 21 godinom, ona ima samo jednu želju

”Nadam se da ću jednog dana uspjeti da povratim svoju ćerku! Želim da zna da je puno volim i sve bih uradila za nju! Za mene će biti strašan dan onda kada sazna da je njen ujak zapravo i njen otac. Nadam se da neće biti ljuta na mene…”

(303)This post has been seen 1594 times.

Tresa je sa samo 11 godina postala majka, ali čim ugledate oca bebe, zalediće vam se krv u žilama!

| Slider, Šokantno |
About The Author
-