Tri vuka napala mladog psa. Svi mislili da mu nema spasa, ali tada se događa nešto za šta niko nije slutio (Video)

Ovo je jedan snimak koji je nastao na jednom mjestu u Italiji, a za njega svi govore kako je zaista nevjerovatan, a kada budete gledali snimak, onda ćete primjetiti jednog psa koji se našao ispred trojice vukova.

 

 

On je bio plijen za ove vukove, a tada se činilo kao da psu nema spasa i da je njegov kraj sada došao. Ono što se desilo, niko nije mogao vjerovati da će se uspjeti spasiti kada se našao u ovoj strašnoj situaciji.

 

Vukovi su vidjeli ovog psa kao jedan obrok kojeg su dobro vrebali, a primjetiti ćete kako je pas iz početka pružao otpor, a onda su vukovi počeli da zauzimaju sve više prostora i na taj način su mu bili bliže.

 

Pas je krenuo bježati, ali onda nije više imao gdje da pobjegne, te je u tome trenutku uradio jednu zaista fantastičnu stvar. On se na kraju uspio provući kroz žičanu ogradu, koja je imala na sebi bodljikavu žicu.

 

Sigurno kada pogledate ovaj video ćete vidjeti jedan genijalan i fantastičan bijeg od ovoga psa, a on nije postao obrok ovim vukovima, nego ih je sve ostavio gladne i pokazao im kako oni nisu još uvijek za lova.

 

Nakon toga se uspio vratiti kući, a vukovi su ostali cijelo vrijeme zbunjeni i u čudu, a sada ćemo vam pokazati kako je sve to izgeldalo, što možete pogledati u video zapisu ispod. Sigurno smo da više ovaj pas neće ići na ovakve izlete bez svoga gazde jer ga to može puno koštati, a sada se izvukao dok drugi put možda ne bude mogao.

 

Pogledajte kako se on uspio izvući:

 

Izvor: Nezavisno.info

(2712)This post has been seen 984 times.

Tri vuka napala mladog psa. Svi mislili da mu nema spasa, ali tada se događa nešto za šta niko nije slutio (Video)

| Foto/Video, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-