TUGA I NESREĆA U KRSMANOVIĆIMA: Jelenina majka umire u nemaštini!

Majka svirepo ubijene pjevačice Jelene Marjanović, Zorica Krsmanović, živi u izuzetno teškim uslovima, bez ikakvih primanja, boreći se protiv opake bolesti koja svakodnevno uzima danak.

O svojoj muci Zorica ne želi da priča, povukla se u sebe, rijetko izlazi iz kuće, a jedino unuka Jana može da joj izmami blagi osmijeh na napaćenom licu.

– Čini nam se da se predala, da je digla ruke od borbe sa kancerom i da samo čeka dan kada će zauvijek zatvoriti oči. Stalno govori da više nema razloga da živi, da je ostala bez svega na svijetu, bez muža i kćerke jedinice i da joj utjehu pruža i u životu održava samo unukica Jana – priča njena sestra Goca Josivljević iz Novog Pazara.

Kako kaže, ona i ostali rođaci finansijski pomažu Zorici koliko mogu, ali je situacija sve teža.

– Ona nema nikakva primanja, a novac joj treba za lijekove, hranu i osnovne životne potrepštine. Za sve to se brinula Jeca, ali od kada nje nema, Zorica je ostala bez ičega, prepuštena je samoj sebi, bolesnoj i jadnoj. Mi smo stotinama kilometara udaljeni od nje, a njoj je svakodnevno potrebna pažnja, da je neko pored nje, da joj se nađe i da ima sa kim da prozbori koju riječ – dodaje Goca.

Očeva smrt 2007. godine i kasnije majčina bolest teško su potresli Jelenu. Ipak, svakodnevno se borila sa kućnim i poslovnim obavezama, uvijek izdvajajući dovoljno vremena da se posveti majci, brine o njoj i pomogne joj da ozdravi.

Pjevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gdje je pronađeno njeno tijelo dan kasnije. Policijska istraga ni tri mjeseca nakon njenog ubistva nije dala rezultate.

(8)This post has been seen 785 times.

TUGA I NESREĆA U KRSMANOVIĆIMA: Jelenina majka umire u nemaštini!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-