TUŽNA VIJEST: Nakon što je u sudaru poginula njegova supruga, bitku za život izgubio

Ramiz Hodžić, vozač golfa koji je u nedjelju 05.06. ove godine na magistralnom putu Doboj – Teslić, na raskrsnici ka Matuzićima, izazvao tešku saobraćajna nesreću u kojoj je smrtno stradala njegova supruga Derviša, preminuo je na Univerzitetskom kliničkom centru Sarajevo (UKCS).

Do nesreće je, podsjećamo, došlo kada je iz pravca Novog naselja u Matuzićima (Općina Doboj Jug) golf A2 (163-E-789) kojim je upravljao Hodžić, prošao kroz crveno na semaforu i oduzeo pravo prvenstva kamionu marke MAN (049-A-400) vlasništvo preduzeća Piro-Comerce iz Tešnja. Kamion je, naime, iz pravca Doboja nastavio kretanje prema Tešnju.

Usljed udara, golf se u brzini naglo odbio, udario u stub semafora i tu se zaustavio.

Očevici su ispričali da je došlo do strahovitog udara, pa su mislili da se negdje desila eksplozija od zaostale mine iz prošlog rata. Zbog težine povreda, a nakon ukazane prve medicinske pomoći u JZU Poliklinika Doboj Jug, Hodžić je upućen u Opštu bolnicu Tešanj, a onda i prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Kako se njegovo zdravstveno stanje nije poboljšavalo, iz Zenice je prebačen na UKCS, gdje je, nakon petnaestodnevne borbe za život preminuo.

Iz izvora bliskih rodbini doznali smo da je tijelo Ramiza Hodžića u ponedjeljak prebačeno na UKC Tuzla gdje je obavljena obdukcija.

(9)This post has been seen 635 times.

TUŽNA VIJEST: Nakon što je u sudaru poginula njegova supruga, bitku za život izgubio

| Crna hronika, Slider, Vijesti |
About The Author
-