TUŽNA VIJEST ZA SVE KOJI VOLE ŠAULIĆA: Folk legenda Šaban Šaulić nakon nastupa…

Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, direktno sa nastupa koji je imao u subotu uveče otišao je u bolnicu, gdje su mu doktori zbog jakih reumatskih bolova dali injekcije. Kako mu ni to nije pomoglo, muzička legenda je tokom jučerašnjeg dana još nekoliko puta primila blokatore.

Sa neizdrživim bolovima i neprospavanom noći iza sebe Šaban je, kako bi ispao pravi profesionalac, otišao u studio TV “Pink“ na gostovanje koje je ranije bilo dogovoreno. Iako je na bini jedva izdržao da privede nastup kraju, Šauliću ni to nije bilo dovoljno, već je i u emisiji trpio bolove.

“Upravo sam došao sa puta i imao sam velike probleme zbog reumatskog bola u ramenu. Primio sam jedan blokator sinoć i opet sam jedva došao ovdje. Jedva čekam da ponovo odem kući kako bih primio još jedan blokator, jer su bolovi jaki“ objasnio je kralj muzike, kojem je ovo bilo prvo gostovanje na ružičastoj televiziji od kada je napustio žiri “Granda“ i prešao u jato “Pinkovih zvezda“.

“Radujem se novoj saradnji. Na Pinku sam počeo karijeru i evo me opet ovdje. Septembar mi je, inače, omiljeni mjesec, prvenstveno zbog toga što sam u ovom mjesecu rođen, a i neki meni najbliži ljudi. Evo sada ću u ovom mjesecu započeti i poslovne promjene“, iskren je Šaulić, kome će ovaj mjesec donijeti još jednu titulu, jer njegova kćerka Ilda uskoro na svijet treba da donese djevojčicu, pa će unuka dodatno uveseliti Šabana.

“Svakog trenutka očekujem da postanem deda, jer je Ilda pred porođajem, pa eto još jednog razloga za slavlje uskoro“, ističe pjevač.On je prethodnih godina imao i velikih problema sa trbušnom aortom, koju je operisao u aprilu ove godine u Italiji. On je tada u bolnici proveo više od tri nedjelje i doktori su mu savjetovali da uspori tempo svog života i nastupa.

(3022)This post has been seen 32353 times.

TUŽNA VIJEST ZA SVE KOJI VOLE ŠAULIĆA: Folk legenda Šaban Šaulić nakon nastupa…

| Magazin, Slider |
About The Author
-