U 9. mjesecu trudnoće obavila ultrazvuk, doktori nisu mogli da vjeruju šta ”vide”!

Alena Avdeeva iz oblasti Chelyabinsk ima medicinsku dokumentaciju, potvrđenu od liječnika da je trudna i da čeka blizance. Dokument koji je potvrđen u januaru ove godine, kada je, prema pretpostavkama, ova 26-godišnjakinja bila u devetom mjesecu trudnoće. Poslana je u Gradsku bolnicu u Miassu gdje je obavila ultrazvuk prilikom kojeg joj je rečeno da se otkucaji srca njene djece više ne čuju.

Po hitnom je postupku podvrgnuta carskom rezu, no nakon operacije uslijedio je šok. Avdeeva je dobila nalaze u kojima stoji kako uopće nije bila trudna već je umjesto ploda u maternici nosila cistu koja je uklonjena tokom operacije.

Kada se vratila kod svojeg doktora, bez djece, svi su ostali iznenađeni. Nedugo nakon spoznaje da je ženi postavljena kriva dijagnoza, svi njeni nalazi pretraga koje je obavljala tokom lažne trudnoće, misteriozno su nestali.

Uskoro su uslijedile optužbe da je majka troje djece lažirala rezultate ultrazvuka rađenog u Gradskoj bolnici u Miassu. `Učinila je to kako bi zadržala muža`, rekao je jedan od neimenovanih izvora.

Kod svog je ginekologa, kako kaže bila četiri puta. Redovno je obavljale pretrage krvi i urina, no očito niko nije uvidio da se nešto čudno događa i da nalazi ne upućuju na trudnoću.

– Obavila je samo opće kliničke testove, ostale je odbila – rekao je izvor iz bolnice u Miassu.

Voditelj ginekologije u lokalnoj bolnici u kojoj je njena trudnoća vođena, zatražio je policijsku istragu o slučaju. Policija je cijeli slučaj nazvala `mutnim`, prenosi Siberian Times.

(52)This post has been seen 951 times.

U 9. mjesecu trudnoće obavila ultrazvuk, doktori nisu mogli da vjeruju šta ”vide”!

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-