U POSLJEDNJEM STATUSU PRIJE NEGO ŠTO JE UBIO TRUDNU DJEVOJKU SABINU (18), Milan napisao…

Milan Cimeša (24) nožem je iskasapio svoju djevojku Sabinu Vidu (18) u blizini Banatskog Dvora u Srbiji, a zatim je izvršio samoubistvo. Motiv mladićevog krvavog pira za sada nije poznat, ali se pretpostavlja da je Cimeša poludio zbog Sabinine odluke da raskine sa njim uprkos činjenici da je bila u trećem mjesecu trudnoće, piše Blic.

Sami policajci bili su zatečeni čitavim slučajem, odnosno njegovim raspletom.

Cimeša se u ponedeljak uvečer prvo odvezao sa Sabinom svojim automobilom “opel astra”. Kako se pretpostavlja, par se posvađao, a potom su se parkirali na desnoj strani rijeke Stari Begej, u blizini mosta u Banatskom Dvoru.

U automobilu je Sabini, koja je bila u trećem mjesecu trudnoće, nožem zadao više uboda u predjelu tijela, a potom je izjurio iz vozila i popeo se na most, sa kojeg je skočio i to pravo pred “mercedes” u pokretu, koji ga je pregazio.

Šokirana Stana M. (24), koja je bila za volanom automobila, pozvala je policiju, kojoj je pokušala da objasni da ne zna odakle se muškarac pojavio na putu.

“Iako smo otišli na uviđaj saobraćajne nesreće, ubrzo smo pretragom okoline otkrili napušteniopel sa stravičnim prizorom, a potom i nož”, navode policajci.

“Preksinoć je oko 22 sata otišla iz kuće. Rekla je da ide kod drugarice, koja živi nedaleko od nas. Nismo imali sa njom nikada problema, bila je solidan đak i završavala je treći razred”, ispričao je očuh Erne Kovač.

Po njegovim riječima, kada se jučer probudio ispred kuće je zatekao policajce koji su mu rekli da je Sabina pronađena mrtva.

“Njih dvoje su bili u vezi nekoliko mjeseci. Ne znamo šta se događalo između njih. Jedanput joj je, to znamo, udario nekoliko šamara i ona je prije desetak dana odlučila da raskine sa njim iako je bila u trećem mjesecu trudnoće. Mislila je, ako je sada šamara, šta će biti sljedeće. Mada nije djelovao kao kadar da učini ovako nešto”, ispričao je Kovač.

On je otkrio da su Milan i Sabina imali u planu da se vjenčaju, čak joj je on i prsten poklonio.

“Mislim da se i danas taj prsten nalazi u našoj kući, ako ga Sabina nije ponijela sa sobom”, dodao je Kovač.

Milan Cimeša je poslednji status na Fb profilu objavio 19. juna popodne – svoju fotografiju sa rekvizitima “Crvene zvezde”. Dan ranije objavio je post “Nijedan muškarac ne odustaje od devojke koju zaista želi”.

Slične postove imao je i u prethodna dva dana, dok su svi ranije uglavnom njegove fotografije sa Sabinom. Posljednju zajedničku, na kojoj Sabina pokazuje trudnički stomak, objavio je 16.06. ove godine.

I na Sabininom Fb profilu su uglavnom zajedničke fotografije, a interesantno je da su na profilu oboje pod statusom naveli da su “single” iako su u vezi nekoliko mjeseci.

(7)This post has been seen 753 times.

U POSLJEDNJEM STATUSU PRIJE NEGO ŠTO JE UBIO TRUDNU DJEVOJKU SABINU (18), Milan napisao…

| Crna hronika, Slider, Vijesti |
About The Author
-