U SJENI SMRTI: Evo što financiraju djeca Georgea Sorosa!

Jabuka ne pada daleko od stabla, poslovica je koja se opet dokazuje.

 

 

Naime, George Soroš jedan je od glavnih upravljačkih lutaka s pozornice i apsolutni podanik smrti. Svi novci koje on ulaže odlaze organizacijama i projektima koji financiraju isključivo propast čovjeka, pod krinkom ‘slobode’ koja to nije, već je ropstvo duha i tijela.

 

Njegova djeca sada idu očevim stopama. Prošlog siječnja Andrea Soros Colombel, kćer zloglasnih gurua zla i svjetskog špekulanta George Sorosa dala je nevjerojatnih 250 000 dolara američkoj organizaciji Planirano roditeljstvo.

 

U veljači slijedi ju brat Jonathan Soros, i istoj organizaciji daje milijun dolara. Odakle dolaze sredstva organizaciji koja godišnje pobije preko 40 milijuna djece, jasno je kao dan.

 

Naime, riječ je o organizaciji koja je prošle godina uhvaćena u preprodaji dijelova prethodno abortirane djece, nad čime se zgražao svijet, a zapravo nitko nije poduzeo ništa da bi se u 21. stoljeću zaustavila ova krvožedna mafija koja želi ozakoniti ubijanje djece nakon što se djeca rode.

 

Obitelj Soros tako svoje milijunčiće ulaže u smrt dok s druge strane u ime ‘cvjetića i leptirića’ izaziva migrantski kaos u Europi opet s istim ciljem ‘ubojstva’ čovjeka, njegova identiteta i vrijednosti.

 

Sada slobodno možemo reći da se obitelj Soros bavi – preprodajom smrti – s kontinenta na kontinent, s čovjeka na čovjeka i tome nitko ne može stati na kraj.

(20)This post has been seen 949 times.

U SJENI SMRTI: Evo što financiraju djeca Georgea Sorosa!

| Slider, Šokantno |
About The Author
-