UBICA I SAMOUBICA IZ ZAJEČARA NIJE PLANIRAO ZLOČIN: Sat vremena prije tragedije kupio…

Milen M. (1985), ubica i samoubica iz Zaječara, prije tragedije pretukao je dvadesettrogodišnju kćerku svoje supruge Tatjane R. (1973), saznaje Kurir! Tatjana je tada pokušala da ga zaustavi da maltretira njenu kćerku iz prvog braka, a tada je ubica podivljao!

– Nastala je svađa i rasprava. Tanja mu je rekla da ovako više ne ide i da se razilaze, a to mu je već ponavljala izvijesno vrijeme unazad. Milen je tada potpuno pobijesnio, i bacio je suprugu kroz prozor – kaže izvor Kurira i dodaje da su Milen i Tatjana bili vjenčani i da se cijeli grad čudio da je bila s njim jer je ranije pokušao da se ubije.

Milen je popodne, nakon porodične svađe, bacio svoju suprugu Tatjanu R. (1973) sa osmog sprata zgrade u zaječarskom naselju Kraljevica (Avnoj) a zatim i sam skočio u smrt. Tatjana je imala dvije kćerke iz prvog braka i bebu sa Milenom M. U momomentu zločina druga kćerka (20) nije bila u stanu.

Ipak, Milen po svemu sudeći nije unaprijed planirao zločin. On je, naime, samo sat vremena prije tragedije kupio je dubak za osmomjesečnu bebu koju je ovaj par imao!

Prijatelj ubice i samoubice i sa nevjericom je ispričao da je samo sat vremena prije nego što se „ovo čudo“ desilo, u gradu sreo svog prijatelja Milena M. koji se prije nekoliko dana vratio sa ljetovanja. Popričali smo malo i on mi se pohvalio da je kupio dubak za bebu i da žuri kući da odnese poklon.

Nakon sat vremena čujem da je Milen poslije kraće porodične svađe bacio kroz prozor svoju nevjenčanu suprugu, a potom počinio samoubistvo – dodaje sagovornik!

(247)This post has been seen 6234 times.

UBICA I SAMOUBICA IZ ZAJEČARA NIJE PLANIRAO ZLOČIN: Sat vremena prije tragedije kupio…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-