UBICA SE VRATIO NA MJESTO ZLOČINA? Ko je uradio OVO na nasipu gde je ubijena Jelena?

Srbijanska pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33) ubijena je prije tačno sedam mjeseci, a i dalje nema ni traga od ubice.

 

Ipak, jedna naočigled bezazlena sitnica ponovo je uznemirila mještane ovog kraja. Nedaleko od mjesta na kojem je, kako se veruje, ubijena pjevačica, osvanula je rupa, a mještani vjeruju da se ubica vratio po dokaz koji je tu bio sakrio, piše “Alo!“…

Na samo 15 metara od Jelenine spomen-ploče neko je ašovom iskopao rupu iz koje je, kako se pretpostavlja, uzet neki predmet koji je sve vreme bio tu sakriven. Rupa je pravilno iskopana u obliku kupe, dubine do pola metra, a zanimljivo je da oko nje nije bilo rasute zemlje kojom je ona bila ispunjena.

Mještani vjeruju da je ubica nakon svog krvavog pira oružje baš tu sakrio, a onda se, kada je splasnulo interesovanje javnosti, vratio na mjesto zločina.

“Tu niko nije imao bilo kakav razlog da kopa. Okolo nema rasute zemlje, te pretpostavljam isto što i policija, da je tu nešto bilo sakriveno”, rekao je za “Alo!” stariji mještanin:

“Otkako se desilo ubistvo, osim (srbijanske) policije i novinara ovde niko ne zalazi. Ljudi iz straha izbjegavaju nasip dok se ubica ne uhapsi. Svakodnevno sam ovdje zbog posla i nisam primjetio da je neko nešto kopao, ali koliko znam, skoro je dolazila policija i nešto je tu tražila. Pretpostavljam da je možda ubica baš tu sakrio oružje.”

 

Srbijanska pjevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila ove godine na nasipu u borčanskom naselju Crvenka. Tokom sedam mjeseci policijske istrage izvršena su razna vještačenja i saslušano je više od 300 svjedoka, ali ubica nije otkriven.

(1024)This post has been seen 11409 times.

UBICA SE VRATIO NA MJESTO ZLOČINA? Ko je uradio OVO na nasipu gde je ubijena Jelena?

| Magazin, Slider |
About The Author
-