Ubio ženu letvom, jer je tražila se*s!

Dragan Ljubisavljević (60) uhapšen je u nedjelju u Beogradu zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevjenčanu suprugu Đurđicu Mihajlović (51), čije je tijelo pronađeno u napuštenoj kući u Ledinačkoj ulici na Zvezdari.

 

Kako piše “Alo!” ubistvu je prethodila svađa supružnika zbog neispunjavnja bračnih dužnosti!

Pokušao pobjeći

Nakon otkrivanja leša u petak ujutro, policija je uhapsila Ljubosavljevića zbog sumnje da je nevjenčanu suprugu ubio brojnim udarcima letvom, rukama i nogama po glavi i tijelu.

Ubistvo se dogodilo u kući od svega nekoliko kvadrata u kojoj su supružnici živjeli minule dvije godine. Nakon žestoke svađe i batinanja, nasilnik je shvatio da je žena mrtva. Pokušao je da pobjegne, ali policiji nije trebalo mnogo vremena da mu uđe u trag.

Komšije kažu da su čuli žustru svađu iz njihove kuće. Nisu odmah reagovali, jer se par često svađao, naročito nakon zajedničkog pijančenja.

“U četvrtak uveče sam čuo uvrede i psovke koje su dopirale iz njihovog dvorišta. Žena je non-stop nešto vikala i dobacivala Draganu. Jasno sam ih video, a Đurđicu sam čuo kada je tražila od Dragana da imaju se*sualni odnos, nakon što je zadigla suknju! Dragan joj je na to odgovorio: “Prekini da me provociraš! Imam dovoljno svojih problema. Do se*sa mi je kao do lanjskog snijega!”, kazao je novinarima radnik obližnje firme, koji je čuo raspravu supružnika.

Prema njegovim rečima, Dragan i Đurđica su svađu nastavili, a za ubistvo je saznao u petak ujutro.

 

Alarmirao policiju

Tijelo nasretne žene pronašao je njihov poznanik kada je došao posjetu i odmah je alarmirao policiju.

Stanovnici Ledinačke ulice nisu krili loše mišljenje o supružnicima.

“Stalno su se svađali, a kada bi popili, nastajao bi pravi cirkus! Znali su da se skinu goli i bulazne svakojake gluposti, ali nikoga nisu dirali”, rekao je novinarima jedan mlađi muškarac iz tog kraja beogradske Zvezdare.

Dragan Ljubisavljević je rodom iz Leskovca, gdje ima prijavljeno prebivalište. Ima djecu iz prvog braka, dok je sa Đurđicom bio oko osam godina, ali nisu imali djece.

“Dragan i Đurđica su živjeli najprije u jednoj napuštenoj baraci na Zvezdari, a od prije dvije godine u zapuštenoj pušnici. Dragan je povremeno fizikalisao kod kamenoresca, dok je Đurđica održavala grobove. Sav zarađeni novac su trošili na pivo i rakiju”, rekao je novinarima njihov poznanik.

(256)This post has been seen 4131 times.

Ubio ženu letvom, jer je tražila se*s!

| Crna hronika, Slider |
About The Author
-