UGOSTITELJ LIKVIDIRAN U BELVILU imao vozni park od 1.000.000 eura! Dan prije tragedije…

Aleksandar Stamenković (42), koji je ubijen u subotu kod Belvila na Novom Beogradu, imao je šest skupocjenih automobila, vrijednih nešto manje od milion eura!

Stamenković, vlasnik kafića “Pjaca del kafe“ i trgovac kafom, imao je četiri najluksuznija modela džipa “lend rover“ u različitim bojama i dva skupocjena “maseratija“. Policija vjeruje da je njegov posao sa kafom i ugostiteljstvom zapravo bio samo paravan za trgovinu drogom, što je bio i najvjerovatniji motiv za njegovu likvidaciju.

Izvor iz istrage kaže da je Stamenković svaki dan vozio drugo vozilo iz svog bogatog voznog parka.

– To ukazuje da se plašio za svoju bezbijednost, pa je mijenjao vozila da bi ga teže pratili. Vjerovatno je dodatni motiv i to što je volio da se hvališe prijateljima luksuznom voznim parkom – smatra naš izvor blizak istrazi, i dodaje da je Stamenkoviću nedavno ukraden jedan od tih “lend rovera“, što je i prijavljeno policiji.

Podsjetimo, Stamenković je izrešetan u subotu ujutro u blizini kafića “Pjaca del kafe“, u novobeogradskom naselju Belvil. Ubice su bile obučene u crno i maskirane, a pobjegle su na motoru, koji je kasnije nađen na Topčideru. Policija intenzivno traga za njima.

Izvor upućen u istragu kaže da se samo dan prije likvidacije požalio prijatelju da mu prijeti opasnost.

– U petak je u kafiću “Pjaca del kafe“ u Belvilu sjedio sa dobrim prijateljem. Otkrio mu je da mu prijete i tvrdio da misli da su to gluposti i prazne priče. Ipak, čovjek koji je sjedio s njim dobro ga poznaje i odmah mu je bilo jasno da je Stamenković poruke koje su stigle do njega shvatio ozbiljno, iako se trudio da to ne pokaže – otkriva izvor.

On navodi i da Stamenkoviću prijatelj nije rekao ko mu prijeti, niti zbog čega bi mogao da postane meta plaćenih ubica.

(15)This post has been seen 781 times.

UGOSTITELJ LIKVIDIRAN U BELVILU imao vozni park od 1.000.000 eura! Dan prije tragedije…

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-