UKOLIKO MOKRITE prilikom tuširanja, dokazano VI STE HEROJ, a evo i zbog čega!

Sigurno ste nekada mokrili dok ste se tuširali, ali vam nije bilo prijatno da to kažete, sada to možete ponosno da kažete.

Zbog čudnog, za neke neverovatnog načina ponašanja prilikom tuširanja, “pucali” su brakovi, veze, drugarstva.

Ipak, naučnici su dokazali da bi trebalo da mokrimo prilikom tuširanja, tako da oni koji to vole da rade mogu da odahnu.

Ljudi koji to rade spasavaju Planetu, ali bukvalno i to je sada nanučnno dokazano.

Kako kažu, matematika je prosta. Svaki put kada pustite vodu na kazančetu potrošite sedam litara vode. S obzirom da jedan čovek u proseku ide sedam puta dnevno da vrši kratku nuždu, to znači da dnevno potroši 49 litara, odnosno više od 17.000 litara vode godišnje. Složićete se, to je mnogo vode!Kako kažu, matematika je prosta. Svaki put kada pustite vodu na kazančetu potrošite sedam litara vode. S obzirom da jedan čovjek u prosjeku ide sedam puta dnevno da vrši kratku nuždu, to znači da dnevno potroši 49 litara, odnosno više od 17.000 litara vode godišnje. Složićete se, to je mnogo vode!

 

Dakle, ako uzmemo u obzir da pomenutu nuždu obavite u kadi, nema potrebe da dodatno trošite vodu, jer ćete iskoristiti vodu koju već koristite za tuširanje.

Kako bi objasnili svijetu da uriniranje u kadi nije ništa strašno, ljekari objašnjavaju da mokraća nije toksična i da neće učiniti ništa loše vama i vašoj koži ukoliko je odmah sperete vodom.

(89)This post has been seen 1463 times.

UKOLIKO MOKRITE prilikom tuširanja, dokazano VI STE HEROJ, a evo i zbog čega!

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-