UŽAS U SRBIJI: Četir žene držao kao seksualne robinje… Pogledajte šta im je sve radio…

Policija je tužiteljstvu podnijela prijavu protiv Gorana M. (52) jer je u kući prisilno držao četiri žene koje je primoravao na prostituciju. Sve žene bile su stare između 21 i 38 godina.

Naime, Goran M. je bio pozvan u policiju zbog drugog dijela, ali je tada klupko počelo odmotavati.

Inače, o kakvim se nesretnim sudbinama radi, dovoljno govori činjenica da je jedna od žrtava nastavila živjeti u kući u kojoj je doskora bila zarobljena jer, kako je rekla policiji, “nema gdje”!

– Kada je policajac donio poziv da se Goran javi da bi bio saslušan zbog sasvim drugog kaznenog djela, jedna od njih je poziv primila. Nije ništa rekla policajcu, vjerojatno u strahu, možda je ovaj bio u kući, ali je na povratnici običnom olovkom napisala da je tu zatočena protiv svoje volje i molila za pomoć.

Nesrećnice su bile narkomanke i alkoholičarke koje je on nalazio i nudio im smještaj, stan i hranu – objašnjavaju u istrazi, koja je Gorana tada prvobitno osumnjičila za protupravno lišavanje slobode žene koja im se na ovaj način obratila za pomoć.

Ispostavilo se da je Goran svjesno birao žrtve, zasad je potvrđeno da ima četiri takve, nudio im da žive kod njega i da se on brine o njima.

Umjesto toga, on ih je držao zaključane u kući i uz prijetnje, ucjene i fizičku silu primoravao ih na seks s muškarcima iz Smedereva i okoline, koje je također on nalazio i od kojih je naplaćivao takve usluge.

– Njegove žrtve su i dvije sestre. Kada bi jednu odveo da “radi” izvan kuće, ovoj drugoj bi zaprijetio da i ne pomišlja da pobjegne ako hoće ponovo vidjeti sestru – kaže isti izvor.

(8)This post has been seen 441 times.

UŽAS U SRBIJI: Četir žene držao kao seksualne robinje… Pogledajte šta im je sve radio…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-