UŽAS U SRBIJI: Pripadnik Užičkog korpusa 18 godina u podrumu držao otetu muslimansku djevojčicu iz BiH!

Đorđe je, pišu mediji, odmah priznao da je djevojku prvo držao zatočenu u jednom selu u podnožju Kopaonika, a kada mu je umrla supruga, prebacio ju je u svoj podrum gdje mu je služila kao predmet iživljavanja. Djevojka je pronađena neuhranjena, prljava, sa zapuštenom kosom i noktima, a po tijelu je imala vidljive povrede i rezove.

Gotovo svi mediji BiH, a onda i srpski mediji, izvijestili su o monstruoznom činu Đorđa Veličkovića, bivšeg pripadnika Užičkog korpusa.

Policija je u njegovom podrumu u Aleksincu pronašla 22 godišnju Samru Huskaranić koju je Đorđe oteo tijekom rata u Bosni 1995. godine s područja Srebrenice.

Djevojka je, navodno, silovana više od 3000 puta, a Đorđe je redovito dovodio i prijatelje koji su inače isto tako bili pripadnici Užičkog korpusa poznatog po ratnim zločinima u Bosni.

Đorđe je, pišu mediji, odmah priznao da je djevojku prvo držao zatočenu u jednom selu u podnožju Kopaonika, a kada mu je umrla supruga, onda ju je prebacio u svoj podrum gdje mu je služila kao predmet iživljavanja. Djevojka je pronađena neuhranjena, prljava, sa zapuštenom kosom i noktima, a po tijelu je imala vidljive povrede i rezove.

U njegovu domu je, također, pronađeno 17 bombi, 2 puškomitraljeza, 1 zolja te jedan prenosivi minobacač s punjenjima.

Bosnapress ističe kako Srbi ovaj slučaj drže u tajnosti dok se ne istraže sve okolnosti zločina, a MUP Srbije je sinoć kasno sve demantirao tvrdeći da se takav slučaj – uopće nije dogodio…

(15)This post has been seen 266 times.

UŽAS U SRBIJI: Pripadnik Užičkog korpusa 18 godina u podrumu držao otetu muslimansku djevojčicu iz BiH!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-