UŽASNA PRIČA: “Probudila sam se i shvatila da me komšija siluje NA KAUČU, i ne samo to…”

Žena je ispričala kako se probudila i shvatila da je komšija siluje, a cijeli napad snimao je svojim mobitelom.

Jessica McDonald (22) iz Newcastlea u Velikoj Britaniji otišla je kod svog prijatelja Glena Millsa kako bi popričali, ali je zaspala na njegovom kauču. Kada je otvorila oči, shvatila je da je potpuno gola, a 31-godišnjak je bio na njoj.

Glen je snimao video i fotografije stravičnog napada, dok je žrtva spavala. Jessica je vrištala i molila Glena da siđe s nje, pokušala ga je i odgurnuti, ali on je ignorisao sve. Oslobodio ju je tek nakon što je silovao. Jessica je nekako smogla snage i otišla svojoj kući. Srušila se na pod i zaplakala, a kasnije je pozvala policiju.

– Ono što mi se dogodilo me jako pogodilo, ali mi je drago što sam pozvala policiju – kaže majka 3-godišnjeg djeteta.Jessica McDonald a– Želim upozoriti druge djevojke da budu oprezne. Ovo se može dogoditi svakome. Odlazak na policiju može biti zastrašujući, a većina žrtava se boji da im policija neće vjerovati. Policija ovakve napade shvata ozbiljno. Sada je Glenb osuđen i ja osjećam da mogu krenuti dalje – kazala je, i dodala:

– Kada sam se probudila bila sam potpuno gola, a odjeća je bila pored mene. Bila sam svjesna šta se događa, ali nisam mogla ništa uraditi. Govorila sam mu da prestane, ali uzalud. Nisam ništa mogla jer je veći i jači od mene. Nakon svega je sjedio kao da se ništa nije dogodilo. Osjećala sam se užasno, bezvrijedno.

Glen je osuđen na šest godina zatvora i doživotno treba biti upisan u registar se*sualnih prestupnika.

(181)This post has been seen 1187 times.

UŽASNA PRIČA: “Probudila sam se i shvatila da me komšija siluje NA KAUČU, i ne samo to…”

| Slider, Šokantno |
About The Author
-