UŽASNI DETALJI HORORA DEVOJČICE KOJU JE OBLJUBIO POP IZ KOVINA: Niko ti neće verovati da sam te silovao…

Sveštenik Milovan Đokić (58) iz kovinskog sela Pločice pravosnažno je osuđen na pet godina zatvora zbog obljube 13-godišnje djevojčice iz svoje parohije! Đokić je uhapšen 21. marta 2014. godine po prijavi djevojčicinih babe i dede, koji su posumnjali da se nešto čudno dešava sa njom. Istragom je utvrđeno da je bludni sveštenik dva puta obljubio maloljetnicu, jednom u crkvi i drugi put na groblju! Pokušao je i treći put, ali nije mogao zbog pijanstva.

Da užas bude veći, poslije bludničenja ju je blagoslovio! Nesrećna djevojčica je ispričala tada za Informer da ju je Đokić, koji joj je i predavao vjeronauku u školi, prvi put obljubio početkom januara 2014.

– Uradio mi je to 3. januara na stolu, u sali crkvenog doma. Kada je završio, blagoslovio me i rekao: “Ti si dobra i poštena i treba da ideš u crkvu i školu.“ Boljelo me je strašno… Plašila sam se da bilo kome kažem šta mi je uradio, jer je rekao da mi niko neće vjerovati pošto je on sveštenik – ispričala je djevojčica i dodala da ju je pop poslije toga još dva puta napastvovao:

– Dva dana kasnije ponovo me je poveo u crkveni dom. Krenuo je da se skida, ali je naišao jedan dječak iz škole, pa sam pobjegla. Na Badnje veče me je pozvao u svoju kuću da zajedno sa njegovom ženom slažem svijeće. Čim sam ušla u kuću, vidjela sam da je otac Milovan sam i da je pijan. Navalio je na mene, ali nije mogao… Jednom me je vodio i na groblje…

Ova 13-godišnjakinja je tada živjela sa babom Reginom i dedom Stojanom jer su joj roditelji razvedeni. O bludničenju sveštenika ćutala je sve do 7. marta, kada je svojoj tetki Kristini ispričala šta je doživjela. Baba i deda su odmah obavijestili Centar za socijalni rad i policiju, a pregledom je utvrđeno da je djevojčica razdjevičena.

Đokić je bio sveštenik u selu Pločice još od 1983. godine. Oženjen je i ima dva odrasla sina, kćerku i četiri unučeta. I pored toga, mještani tvrde da je godinama spopadao žene u selu, ali i djevojčice, kad god se napije.

Jednom prilikom je čak potpuno go krenuo kroz selo do ljubavnice. Parohijani su se zbog toga više puta žalili i vladiki, ali bi bludni pop uvijek nastavio po svom.

(424)This post has been seen 7229 times.

UŽASNI DETALJI HORORA DEVOJČICE KOJU JE OBLJUBIO POP IZ KOVINA: Niko ti neće verovati da sam te silovao…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-