“Vidjela sam šta Seve radi na stubištu zgrade u Zagrebu, mislim da bi svi trebali znati”

Pjevačica Severina i njezin suprug Igor Kojić proslavili su prvu godišnjicu braka, a nju je počelo mučiti to što je mladi suprug nezaposlen.

Jedna je komšinica čula Severinu i Igora kako se svađaju na stubištu zagrebačke zgrade gdje pjevačica živi. Gospođi Kojić smeta što mužu mora kupovati avionske karte kada nekuda putuju, jer bivši fudbaler koji se predstavlja kao fudbalski menadžer – ne zarađuje.

Severina ga je na početku veze predstavljala kao mladog čovjeka koji živi na relaciji Beograd – Beč jer u Austriji ima ured u kojem upravlja transferima igrača.

Međutim, nakon njihovog prošlogodišnjeg vjenčanja u istarskim Balama, Beč se više ne spominje.

Muž “trofej”

Igor je neprestano na Severininim nastupima gdje je prati, pomaže joj čuvati Aleksandra i snima gomile selfieja. Tek povremeno pomaže u nošenju Severininih torbica, piše “24sata“…

Navodno je jako živcira činjenica što njihovi prijatelji govore kako se Igor dobro oženio jer ona po nastupu zaradi 10.000 eura pa on uopšte ne mora raditi.

Sevkina mama Ana voli Igora i smatra ga dobrim muškarcem koji udovoljava njenoj kćerci, no i ona bi voljela Igora vidjeti finansijski nezavisnog.

(440)This post has been seen 9199 times.

“Vidjela sam šta Seve radi na stubištu zgrade u Zagrebu, mislim da bi svi trebali znati”

| Magazin, Slider |
About The Author
-