VRAĆAJU SE ŠEHERZADA I ONUR: Pogledajte kako izgledaju u novoj seriji, čiji su već prvi kadrovi…

Mediji pišu da je riječ o najboljoj seriji snimljenoj nakon “Sulejmana Veličanstvenog”…

U proljeće 1919. godine kreće radnja nove turske serije “Wounded Love” (Ranjena Ljubav). U turskom originalu naziv serije je “Vatanim Sensin”, odnosno “Ti si moja domovina”. U seriji glavne uloge igra najpoznatiji turski glumački i bračni par – Berguzar Korel i Halit Ergenc, piše “Doznajemo“…

Popularni dvojac na male ekrane se vraća nakon mega uspješne serije “1001 noć”, koja je kod nas bila izuzetno popularna.

Ko još uostalom ne pamti Šeherzadu i Onura…

dea32fa4fa9941dbbef9a3670504a3fc

Berguzar i Halit igraju supružnike Azize i Cevdata, koji se nađu nezahvalnoj situaciji, jer Cevdet mora birati između domovine i familije. U okupiranom Izmiru stanje je alarmantno, a odlazak u rat za spas domovine u rizik dovodi njegov brak, ali i život.

Najavni video za seriju je objavljen prije nekoliko dana i već je izazvao lavine pozitivnih komentara.

37016f4a155444ff9f29166f7837db1f

Serija se dugo pripremala, a najveći zadatak bio je izgraditi set koji može vjerno prikazati arhitekturu Izmira od prije gotovo 100 godina.

Popularnost Halita i Berguzar kao glumačkog para ne jenjava, a poslije “1001 noći”, zajedno su se pojavili i u seriji “Sulejman Veličanstveni”. U novoj seriji opet igraju zaljubljeni par, a Halit je nedavno za turske medije izjavio kako mu supruga na setu daje snagu i da izuzetno voli sa njom sarađivati.

8f609ca704b144cf81d8aca440baf75f

Turski mediji već mjesecima najavljuju kako je riječ o najboljoj seriji snimljenoj nakon “Sulejmana Veličanstvenog”, a sudeći po kvaliteti glumačke postave i visokim produkcijskim standardima te činjenici da se serija, čija je okosnica ljubav prema domovini i ženi, počinje prikazivati u trenutku izuzetno zamršenog političkog stanja u Turskoj – nema sumnje da bi tamošnja publika od 03.11. (kada je planiram početak prikazivanja) trebala biti uz male ekrane.

(221)This post has been seen 4054 times.

VRAĆAJU SE ŠEHERZADA I ONUR: Pogledajte kako izgledaju u novoj seriji, čiji su već prvi kadrovi…

| Magazin, Slider |
About The Author
-