Vuk Kostić otkriva ko je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović

U novim epizodama hit serije inspektor Aleksandar će pokušati da otkrije ko je kriv za smrt Jelene Marjanović.
Kriminalistička serija RTS „Ubice mog oca“ dobiće nastavak, a u novim epizodama inspektor Aleksandar, kog igra Vuk Kostić, tražiće ubicu pjevačice, saznaje Kurir.

Druga sezona hit serije biće djelom inspirisana tragično nastradalom folkerkom Jelenom Marjanović, koja je ubijena na nasipu u Borči prije osam mjeseci, a čiji ubica još nije uhapšen.

Kasting za nove glumce

– Ubijena pjevačica neće se zvati Jelena, ali će svima biti jasno o kome je riječ, a još se ne zna da li će ona u seriji biti udata ili sama. I to neće biti jedino estradno ubistvo koje će rješavati Vuk – objašnjava za Kurir jedan od saradnika na projektu, koji je insistirao na anonimnosti.

Reditelj Gaga Antonijević i scenarista Nataša Drakulić već rade na novim epizodama.

 

– Više detalja o scenariju znaće se tek kad krene snimanje. Ideja autora je da Kostić nastavi da istražuje da li su kriminalci i država umiješani u ubistvo njegovog oca, a nakon uspešno rješenog slučaja ubistva Milice Despotović iz prve sezone dobija da radi na novom zločinu, o kome mediji imaju saznanja prije policije – kaže naš izvor.

Serija će dobiti i nove glumce, ali je još nepoznato ko će igrati Jelenu.

 

– Vuk ostaje glavna zvijezda serije, a nove glumce izabraće na kastingu. U novim epizodama upoznaćemo ljude iz medija i kako oni pomažu ili odmažu policiji u istrazi ubistva, o kom se piše iz dana u dan – zaključuje sagovornik Kurira.

(691)This post has been seen 7402 times.

Vuk Kostić otkriva ko je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović

| Magazin, Slider |
About The Author
-