Zaspala je u kolima s podignutim nogama i nije se probudila ista!

Dvadestdvogodišnja Betani Sanfajer vraćala sa svojim dečkom kući nakon posjete rođaki. U automobilu je uradila nešto zbog čega će se kajati do kraja života.

 

Nakon dugog i napornog dana, Betani je željela da se raskomoti u automobilu dok je njen dečko vozio. Opružila je noge i stopala stavila iznad kasete, piše “24sata“…

Dok je Betani drijemala, vozilo ispred njih se sudarilo sa motociklistom što je dovelo da lančanog sudara. Njen dečko nije mogao da zaustavi automobil, ali je srećom izbjegao udarac koji joj je spasao noge. Povrede nogu su najčešće prilikom lančanih sudara.

Motociklista je poginuo, Betanin dečko je završio sa 100 šavova, a ona je doživjela povredu koja joj zauvijek promijenila život, samo zato što je noge držala na kaseti. Betani je polomila kosti na stopalima, a kad se prilikom sudara aktivirao vazdušni jastuk, podigao joj je noge što je dovelo do udarca koljenima u glavu. Slomila je nos, jagodične kosti i povrijedila oko.

Iako se ne sjeća sudara, posljedice osjeća svakodnevno. Mora da pije 20 tableta dnevno koje joj pomažu da savlada jake bolove.

 

Betani je poslije udesa javno apelovala na druge ljude da ne naprave istu grešku kao što je ona.

(525)This post has been seen 6482 times.

Zaspala je u kolima s podignutim nogama i nije se probudila ista!

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-